null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2011 » Листопад » 24 » Сергій Гордієнко взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю
16:17
Сергій Гордієнко взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю

      22 листопада ц.р. на базі Полтавського національного технічного університету ім. Кондратюка  відбулася  VI Всеукраїнська науково-практична конференція за міжнародною участю «Вивчення та впровадження в Україні іноземного досвіду удосконалення діяльності органів влади».      

         Організаторами заходу є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національне агентство України з питань державної служби, Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області, Центр адаптації державної служби України до стандартів ЄС, Міністерство освіти і науки України, Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, Асоціація докторів наук з державного управління, Українська асоціація європейських студій, Полтавський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

         У конференції взяли участь близько 30 докторів наук, понад 50 кандидатів наук, аспірантів та здобувачів із Києва, Полтави, Дніпропетровська, Харкова, Сум та інших міст України, а також науковців з Польщі, Росії та Казахстану, працівники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. Вони обговорювали питання: теоретичних аспектів модернізації публічної адміністрації, реформування системи адміністративних послуг, кадрової політики у сфері публічного управління, адміністративно-територіального устрою в Україні, соціально-економічних проблем розвитку регіонів, впровадження іноземного досвіду.

         Привітали учасників  конференції: ректор Полтавського національного технічного університету Володимир Онищенко, перший заступник Голови Національного агентства України з питань державної служби Ігор Попов, голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова Полтавської обласної ради Іван Момот, секретар Комітету Верховної Ради України з питань держаного будівництва та місцевого самоврядування, народний депутат Сергій Гордієнко.

         На початку конференції відбулося урочисте підписання угоди про співпрацю між Національним агентством України з питань державної служби, Полтавською облдержадміністрацією та Полтавською облрадою.

 

Переглядів: 576 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz