null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Березень » 23

Народні депутати України від Компартії України постійно вимагають від влади припинити зловживання монопольним становищем молокопереробними підприємствами України, які занижують закупівельні ціни на молоко, що закуповується в підсобних селянських господарствах.

Дії переробників молочної продукції, спрямовані на заниження закупівельної ціни молока, призводять до того, що населенню стає невигідно утримувати велику рогату худобу, чисельність поголів’я стрімко знижується, знижується рівень доходів сільського населення, що створює додаткові соціальні проблеми. Вода стала в рази дорожчою за вироблене тяжкою працею молоко.

В умовах інфляції, в умовах зростання цін на продукти харчування дії переробників молочної продукції є просто неприпустимими. Виходить парадокс, ціни на все зростаютьть, а молоко дешевшає, що є просто грабунком селян.

Селяни регіонів України ставлять питання про внесення змін до Податкового кодексу і звільнення від оподаткування сум коштів отриманих від проданого молока.

Депутати фракції Компартії України С.Кілінкаров, С.Гордієнко, В.Даниленко, В.Лещенко, В.Бевз, В.Демянчук у відповідь на звернення селян Луганщини та інших областей підготували запит до керівника Уряду та податкової служби «Щодо необхідності вирішення питань, викладених у зверненнях жителів Луганської та інших областей України, стосовно надання податкової пільги селянам-здавачам молока, виробленого в особистих  господарствах, та видачі довідок від податкового агента про право фізичної особи на отримання доходу без утримання податку».

Просмотров: 543 | Добавил: hordienko | Дата: 23.03.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz