null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Квітень » 12

                                                                                                                

З усіх районів Полтавщини найбільш складно газифікація населених пунктів іде на Семенівщині. Жителі Біляківської сільської ради за сприянням у вирішенні цього питання звернулися до народного депутата України С.Гордієнка.

Народний депутат звернувся до Уряду і Полтавської обласної державної адміністрації від яких залежить вирішення цього питання з депутатським запитом "Щодо фінансування за рахунок бюджетних коштів добудови підвідного газопроводу  до сіл Біляки та Поділ Семенівського району Полтавської області, яке триває вже багато років".

Просмотров: 502 | Добавил: hordienko | Дата: 12.04.2012 | Комментарии (0)





До народного депутата С.Гордієнка звернулися жителі м.Кременчук за допомогою у відновленні автобусного сполучення за маршрутом «Кременчук – Кривуші – Дачі», який у 2010 році був скасований. Це призвело до значних незручностей людей, особливо в теплу пору року, коли ведеться догляд городів та збирання вирощеного врожаю, який є єдиним засобом існування для багатьох сімей.
Депутат підготував депутатський запит до голови Кременчуцької райдержадміністрації, міського голови та голови облдержадміністрвції, від яких залежить вирішення проблеми: «Про необхідність організації автобусного сполучення за маршрутом «Кременчук - Кривуші - Дачі» для  жителів м.Кременчука, які використовують земельні ділянки та проживають за межами міста».


Просмотров: 543 | Добавил: hordienko | Дата: 12.04.2012 | Комментарии (0)

                                                              

Захищаючи інтереси українських селян  депутати фракції КПУ С.Гордієнко, В.Даниленко, В.Лещенко, В.Бевз, В.Демянчук, М.Перестенко підготували  депутатський запит до Уряду   «Щодо  вжиття негайних заходів з регулювання цін на молоко, яке заготовляється в особистих підсобних господарствах населення України, і захисту селян-товаровиробників від недобросовісних дій заготівельників молокопереробних підприємств, які отримують надприбутки за рахунок праці селян».

Селяни сподівалися на рішучі, професійні і ефективні дії Уряду у звязку з наведенням порядку в цьому питанні і чекали захиститу інтересів селянина, однак отримали «туманну» відповідь, яка викликає більше запитань, ніж дає відповідей.

Просмотров: 488 | Добавил: hordienko | Дата: 12.04.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz