null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Квітень » 28

27 апреля 2012 года в г. Днепропетровске прогремели взрывы в многолюдных местах, есть пострадавшие.

Президиум ЦК Компартии Украины заявляет, что эти террористические акты являются следствием политики криминально-олигархических режимов, пришедших к власти на Украине в результате контрреволюционного переворота 1991 года, стремящихся в условиях постоянно ухудшающейся социально экономической ситуации, установить в стране диктатуру своих кланов, как в центре, так и на местах, поощряя вседозволенность и разнузданность, культ и пропаганду насилия.

Просмотров: 445 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2012 | Комментарии (0)

Знамениті Великі Сорочинці, оспівані М.В.Гоголем і «обласкані» щорічними відвідинами найвищих посадовців держави, не мають сучасного дошкільного закладу. Він знаходиться у пристосованому приміщенні. Санітарні умови для дітей, м’яко кажучи, далекі від ідеальних. Багато дітей не мають змоги отримувати дошкільну освіту, бо не можуть потрапити до дошкільного навчального закладу через чергу.

В селі 20 років стоїть недобудоване приміщення дитсадка. Його спорудження розпочалося при Радянській владі, яка дбала про дітей, але не встигла добудувати. Нинішня - про дітей забула. Тому і поневіряються  дошкільнята з Великих Сорочинець по колишніх попівських хатах.

З цією проблемою батьки дітей  звернулися до народного депутата України, який  нещодавно проводив зустріч з селянами.

Депутат-комуніст невідкладно звернувся до  Прем’єр Міністра України, Міністра освіти і науки, молоді та спорту, голови Полтавської облдержадміністрації, голови Миргородської райдержадміністрації з депутатським запитом:

                                               

«Щодо необхідності будівництва дошкільного закладу в с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області та невідкладне забезпечення  прав дітей села на дошкільну освіту».

Просмотров: 436 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2012 | Комментарии (0)

Коммунистическая партия Украины рассчитывает на предстоящих парламентских выборах в 3-4 раза увеличить свой результат. Об этом заявил лидер КПУ Петр Симоненко, сообщает пресс-служба партии.

«Социологи вынуждены показывать, что у нас до 10%, а в отдельных регионах, в том числе на Донбассе, говорят о 20% поддержки. В общем, все признали, что единственная партия, у которой идет поступательный рост за все это время, – это КПУ. На чем это основано? Я убежден, что избиратели начали реально оценивать, что собой являет Коммунистическая партия», – подчеркнул лидер коммунистов.
Просмотров: 479 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2012 | Комментарии (0)

В Україні цілеспрямовано руйнують систему надання швидкої медичної допомоги, заявив на прес-конференції в УНІАН лікар швидкої медичної допомоги із Запоріжжя Анатолій Сидоренко.

За його словами, з 1 січня 2013 року буде розформовано всі спеціальні бригади швидкої медичної допомоги. «Це означає, що в країні не буде реанімації, кардіореанімації, не буде ревматологічної бригади, не буде педіатрії.
Просмотров: 433 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2012 | Комментарии (0)

Абхазия   До конца апреля на российскую военную базу, дислоцированную в Республике Абхазия, прибудут около 400 младших специалистов, прошедших 3-месячную подготовку в учебных центрах Минобороны России.На комплектование подразделений военной базы направлены хорошо подготовленные механики-водители, наводчики-операторы танка Т-90А, командиры и механики-водители самоходных гаубиц «Акация», реактивных систем залпового огня «Град», операторы-наводчики противотанковых ракетных комплексов «Штурм-С», специалисты других родов войск и специальных войск.

Просмотров: 447 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz