null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Червень » 22
КПУ.Симоненко.Гордієнко.ЛікиДержава повинна жорстко контролювати ціни на медичні препарати, що дозволить значною мірою полегшити процес лікування тисяч українців. Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко під час відвідання Українського державного медико-соціального центру в селі Циблі в Переяслав-Хмельницькому районі Київської області, передав кореспондент ГолосUA.

Просмотров: 431 | Добавил: hordienko | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.ГазифікаціяПід час особистого прийому і зустрічі з виборцями в с. Біляки  Семенівського району Полтавської області (14 червня ц.р.) місцеві жителі звернулися до народного депутата України С.Гордієнка з проханням вкотре порушити клопотання перед Урядом і обласною владою щодо добудови підвідного газопроводу до села.

Збудувати його до села влада обіцяла ще до початку холодів в 2011 році, але не виконала обіцянки. Селяни ж повелися на запевнення влади, збудували вуличні мережі, переобладнали опалення осель під газове опалення і…ледве не замерзли минулої лютої зими, бо влада не виконала свої обіцянки і не збудувала підвідного газогону до села.

Народний депутат С.Гордієнко черговий раз звернувся до Уряду і Полтавської облдержадміністрації з депутатським запитом в інтересах селян:

Просмотров: 481 | Добавил: hordienko | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

КПУ.Симоненко.ГордієнкоЗвіт про роботу депутатської фракції комуністів за час роботи Верховної Ради України шостого скликання (листопад 2007 р. – липень 2012 р.)


Депутатська фракція Комуністичної партії України (фракція комуністів) у Верховній Раді України шостого скликання була створена у листопаді 2007 року за результатами виборів відповідно до Закону України "Про статус народного депутата України”, чинного Закону про Регламент Верховної Ради України у ..
Просмотров: 415 | Добавил: hordienko | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.Війна.КПУ

Шановні  оржичани!

22 червня  день початку Великої Вітчизняної війни - найтрагічнішої  в історії цивілізації.

Велика Вітчизняна війна з її героїзмом, поразками і перемогами – це наша історія, історія багатонаціонального радянського народу, наших співвітчизників: синів і дочок матері Вітчизни, які під керівництвом Комуністичної партії  відстояли  Честь, Свободу, Незалежність та врятували світ  від гітлерівського фашизму.


Просмотров: 474 | Добавил: hordienko | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.Ленін.КПУ

Революционной была последняя неделя для житомирских коммунистов. Причиной тому стали обращения депутата «свободовца» Житомирского горсовета к сессии о внесении в повестку дня вопроса о сносе памятника В. Ленину в центре города и невнятный комментарий по этому вопросу городского головы Владимира Дебоя.


Мотивация перенесения состоит в том, что памятник олицетворяет собой советскую эпоху и с ней необходимо покончить. Вторым аргументом депутата было то, что памятник бесхозный и не состоит на учёте в реестре памятников архитектуры.

Оба аргумента совершенно безосновательны и лживы по существу и форме.

Памятник В.И. Ленину – это дань уважения выдающейся личности ХХ столетия, по замыслу которого и при его личном участии построено первое в мире государство социальной справедливости во главе представителей трудового народа.
Просмотров: 477 | Добавил: hordienko | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz