null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Липень » 27
КПУ.ВРУ.ГордієнкоОппоненты постоянно обвиняют КПУ в нарушении предвыборных обещаний, в предательстве интересов своих избирателей, ссылаясь на то, что коммунисты вошли в коалицию, а потом в большинство. Причем такие претензии выставляют представители политических сил, незамеченные в исполнении своих обязательств.

Когда просишь пояснить, в чем состоит предательство избирателей, оппонент краснеет, бледнеет и потом выдавливает из себя что-то на тему вхождения в коалицию и сотрудничества с буржуазными партиями. Молодежи может быть простительно, но люди старшего возраста изучали историю КПСС и должны помнить, что Ленин настаивал на обязательной работе коммунистов в буржуазных парламентах и профсоюзах, а «буржуазия сама продаст нам веревку, на которой мы ее повесим».

В общем, не важно, в каком парламенте работает Компартия. Важно – как она в нем голосует. Посмотрим, за какие законопроекты коммунисты голосовали и не голосовали в последние годы.

Каждый желающий может ознакомиться с этим списком и подумать – в каком из перечисленных случаев КПУ голосовала против интересов своих избирателей? Где она нарушила свою программу?
Просмотров: 443 | Добавил: hordienko | Дата: 27.07.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.ВиборціСкраплений газ для жителів найбільш нафтогазовидобувної області України став недосяжною розкішшю. Про це на кожному депутатському прийомі скаржаться народному депутату України С.Гордієнку селяни Полтавщини і, в першу чергу, жителі Семенівського району. Цей район має найнижчий відсоток газифікації. Не маючи природного газу, семенівчани найбільше потерпають від цієї біди. 

Проблему не може вирішити ні районна, ні обласна виконавча влада. Народний депутат змушений був невідкладно Урядовою телеграмою звернутися до Прем’єр-міністра України та Міністра енергетики і вугільної промисловості за вирішенням проблеми.

«26.07.2012 р.                                                         ПРЕМ’ЄР - МІНІСТРУ УКРАЇНИ

                                                                                                    АЗАРОВУ М.Я.

01008, м . Київ, вул. Грушевського,12/2 

МІНІСТРУ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ

ПРОМИСЛОВОСТІ

БОЙКУ Ю.А.

01601, м. Київ, вул. Хрещатик, 30  

УРЯДОВА ТЕЛЕГРАМА

Просмотров: 386 | Добавил: hordienko | Дата: 27.07.2012 | Комментарии (0)

Придбання скрапленого газу для населення найбільш нафтогазовидобувної Полтавщини стало нездоланною проблемою. Вона  є особливого гострою для соціально незахищених сімей сільських населених пунктів, які не змогли провести природній газ та районів з найменшим відсотком газифікації, зокрема, Семенівського району.

Гордієнко.КПУ.ВиборціНа особистих прийомах семенівчани звернулися до народного депутата України допомогти розв’язати проблему.

В результаті з’ясування виявилося, що цю проблему не може вирішити не лише районна виконавча влада, а і керівництво Полтавщини. Варити їжу на газу чи на дідівських пічках селянам Семенівського та інших  районів виявляється вирішують чиновники в столичних кабінетах. Про це народного депутата України С.Гордієнка інформує голова Полтавської адміністрації та просить допомоги у вирішенні газового питання :

«17.07.12№5653/01-57

Народному депутату України

Гордієнку С.В.

Просмотров: 469 | Добавил: hordienko | Дата: 27.07.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz