null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Жовтень » 07
Саме так закінчується так зване інтерв’ю – монолог П.Ворони в одній з своїх газет –агіток, в якій він з «наукової» точки зору зачіпає мене та Комуністичну партію з метою дешевого популізму та критики позиції комуністів.

Мого відкоша автор статті отримав на згадуваній передачі після того, коли він безпідставно зробив випад в адресу Комуністичної партії України. Зауважую, що і в подальшому на брехню і хамство буде адекватна реакція з мого боку та моїх товаришів.

Чому всім «кісткою в горлі» стали комуністи? Саме тому, що послідовно стоять на своїх позиціях, не міняють політичних переконань, відстоюють інтереси людей. Незважаючи на всі закиди на нашу адресу, жоден з подібних «коментаторів» на пряме питання : «За який закон ( рішення сесій місцевих рад) проголосували депутати-комуністи, який суперечить їхнім передвиборним обіцянкам чи політичній програмі?»,- сказати нічого не можуть, а видумують різну нісенітницю. Ніхто не може дорікнути комуністам, ані голосуванням за пенсійну реформу, ні проти дітей війни, чорнобильців, афганців, продажу земель, реформування медицини, приватизацію, територіальну реформу тощо. Тому і переходять на брехню, як автор у своєму монолозі. Краще б «помаранчеві» розказали детально про свою роль щодо позбавлення громад і людей посульських земель і боліт, сумнівного продажу незавершеного будівництва будинку культури у райцентрі, прихоплення в оренду чи власність магазинів тощо.
Просмотров: 460 | Добавил: hordienko | Дата: 07.10.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz