null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Листопад » 17

Компартія.Гордієнко.Чубаєв. Соціальна допомога.БлагодійністьНещодавно наша родина познайомилася з людьми дивовижної душі від Компартії України Гордієнком  Сергієм Володимировичем  та Шамілем Енгелевичем Чубаєвим. Я інвалід-візочник, після важкої травми хребта  мені потрібна допомога. Електричний візок і багатофункціональне ліжко, які могли б полегшити догляд за мною для моїх близьких, а мені пересуватися і відчувати себе більш комфортніше. Але біда в тому, що у нас багато всякого роду програм із захисту прав інвалідів, але вони не завжди виконуються, а особливо у питаннях  отримання таких дорогих речей. Придбати за свій рахунок тим більше не реально для сім'ї, яка живе в основному за рахунок пенсії.

Але українська земля ще багата на людей, які не втратили почуття жалю і доброти.  На кіровоградщині є благодійний фонд соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Єдність», який очолює Ш.Е.Чубаєав  і багато робить для реабілітації інвалідів: допомагає  всім тим обладнанням, що необхідно сім'ям, де знаходяться інваліди. Ось і в нашому випадку, дізнавшись про те, що нам необхідні засоби пересування та догляду ці люди взялися за вирішення  моєї проблеми.  Через якийсь час вони до нас завітали та подарували нам електровізок, та багатофункціональне електроліжко.

Я дивився на обличчя людей, з якими зіткнувся вперше, на їх посмішки і мене наповнювала радість. Подумалося: «У важкий час ми живемо, але з такими людьми зможемо здолати будь-яку біду!» Хочу від усього серця від себе і від імені моїх близьких висловити подяку Сергію Володимировичу Гордієнку,  Шамілю Енгелевичу Чубаєву, всім, хто брав участь у вирішенні нашого питання, за їх щирість, душевність і увагу!

                 Руденко Олег, с. Хорошки, Лубенсський р-н, Полтавська обл.

Просмотров: 410 | Добавил: hordienko | Дата: 17.11.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz