null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Січень » 29
власть, Гордиенко, КПУ, хлебКомпартия предупреждала, что ради наживы буржуазная власть и трейдеры оставят Украину без пшеницы, распродав ее за границей. Ситуация с хлебом в Полтаве подтвердила наши опасения.

Такое заявление сделал народный депутат Украины от КПУ Сергей Гордиенко, комментируя новость о том, что компания "Полтавахлеб” подняла цену белого социального хлеба на 49 копеек до 2,99 гривен. В предприятии сослались на то, что не получили гарантированного количества зерна от власти и не могут работать себе в убыток.

"Коммунисты предупреждали, что мир на пороге продовольственного кризиса и призывали руководство страны не продавать пшеницу, – напомнил Сергей Гордиенко. – Но власть, бодро рапортуя о рекордном количестве вывезенного за границу зерна и набивая карманы от вырученных прибылей, уверяла общественность в том, что страна без пшеницы не останется. А теперь мы видим, что ее не хватает на социальный хлеб”.

Таким образом, отметил парламентарий, власть не только игнорирует свои прямые обязанности и социальную ответственность. "Она поставила под угрозу государственную безопасность”, – констатировал Сергей Гордиенко.
Просмотров: 358 | Добавил: hordienko | Дата: 29.01.2013 | Комментарии (0)

   Гордієнко, КПУ. Полтава, електроенергія, пошта, селяни                                                                  ГОЛОВІ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ   

                                     ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

                                              УДОВІЧЕНКУ О.В.

                                

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ 

Шановний Олександре Васильовичу!

На особистих прийомах в районах області до мене  постійно надходять звернення громадян, які обурюються тим, що при сплаті  за використану електричну енергію в поштових відділеннях області з них необґрунтовано вимагають кожного разу додатково сплатити 1,8 грн. за надані послуги, хоча ця послуга вже включена у вартість електроенергії.

Це відбувається через конфлікт між ВАТ «Полтаваобленерго» та дирекцією УДППЗ «Укрпошта», через різні підходи до ціни на ці послуги,  яка вже включена в тариф і затверджена НКРЕЕ.

Від конфлікту надавачів послуг потерпає кожна селянська сім’я Полтавщини. Росте соціальна напруга. Втрачається авторитет влади.

Минулого року після моїх звернення до центральних органів влади і облдержадміністрації конфлікт вдалося розв’язати і забезпечити дотримання законності.

Вважаю, що цього року питання не може бути розв’язане на рівні області і потребуватиме втручання та управлінських рішень Уряду.

Прошу Вас, шановний Олександре Васильовичу, дати доручення щодо вивчення  проблеми  та захисту інтересів жителів сільської місцевості.    

Сподіваюся на розуміння і співпрацю.

                     З повагою

           Народний депутат України                                    С.В.Гордієнко

Просмотров: 400 | Добавил: hordienko | Дата: 29.01.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz