null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Січень » 31

                                                                                                                           

31 січня ц.р. в приміщенні Гребінківської районної ради народний депутат України, другий секретар Полтавського обкому КПУ С.Гордієнко, керівник фракції Компартії України в Гребінківській районній раді Л.Г.Фундовий, депутат міської ради С.С.Івасик провели особистий прийом громадян Гребінківського району.

Цього дня на прийом до депутатів-комуністів звернулись 11  громадян. Спектр порушених ними питань був досить широкий: встановлення групи інвалідності, придбання житла для багатодітної родини, перелік пільг для родин учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, надання допомоги у відновленні житла після пожежі, підтримка місцевої преси, заміна покрівлі на загальноосвітній школі № 4, необхідності відкриття додаткового дошкільного закладу в м.Гребінка, надання матеріальної допомоги, організації пасажирських перевезень на залізниці тощо.

По кожному з порушених питань депутатами - комуністами будуть підготовлені відповідні депутатські запити і звернення та надана практична допомога у розв’язанні проблем виборців.

С.Гордієнко зустрівся також з головою районної ради В.М.Зінченком та обговорив актуальні проблеми соціально - економічного розвитку району та форми подальшої співпраці з територіальною громадою.

Просмотров: 409 | Добавил: hordienko | Дата: 31.01.2013 | Комментарии (0)

 Антикризисная программа КПУ, Гордиенко, ЖКХ, КПУ, МВФТакое заявление сделал народный депутат фракции КПУ Сергей Гордиенко, прокомментировав новость о том, что в декабре минувшего года задолженность по оплате коммунальных услуг увеличилась в сравнении с ноябрем на 8,5% - до 12,68 млрд гривен.

"Украинцы уже сейчас не в состоянии оплатить коммунальные счета, - продолжил Сергей Гордиенко. - И не мудрено, ведь они достигают 800 гривен - это треть зарплаты учителя или медика, а для многих стариков - это целая пенсия! Стоит ли объяснять правительству, к чему приведет повышение тарифов?”.

Известно к чему - народ окончательно перестанет платить. Поступления на счета предприятий ЖКХ, у которых и так огромные задолженности перед газопоставляющими и энергогенерирующими компаниями, еще больше сократятся. В итоге, хозяевам последних будет проще отключить тепло, чем выбивать из людей деньги, которых у них попросту нет: "И не стоит сомневаться, что они это сделают, - отметил Сергей Гордиенко. - Это обычные частники, которым безразличны проблемы неизвестных им людей, пусть даже и миллионов. Они занимаются бизнесом. И если бизнес убыточный, значит это плохой бизнес. Они без лишних раздумий перекроют тепло. И начнется коммунальная катастрофа”. 

Просмотров: 401 | Добавил: hordienko | Дата: 31.01.2013 | Комментарии (0)

                                                                                                                            

30 січня ц.р. народний депутат України С.Гордієнко провів особистий прийом громадян Шишацького району.

Цього  дня на прийомі в депутата побувало більше 10 громадян.

Серед проблем, з якими зверталися виборці до депутата-комуніста, були: можливість отримання пільгових телетюнерів, надання групи інвалідності учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, пільгових пенсій працівникам тваринницької галузі, перерахунку розміру пенсії, причин відміни зупинки окремих пасажирських потягів на станції Яреськи, обґрунтованості встановлення цін на житлово-комунальні послуги, відновлення руху вранішнього автобуса за маршрутом  Шишаки-Яреськи, роботи структур, які перевіряють справність димових і вентиляційних каналів, можливості отримання кредиту для придбання житла, затримки доставки поштової кореспонденції, суспільно - політичної ситуації в країні тощо.

Народний депутат також  обговорив з головою районної ради Ю.І.Лубенцем окремі питання  соціально - економічний розвитку району та шляхи подальшої співпраці .

По всіх  порушених заявниками питаннях  народним депутатом будуть підготовлені звернення і запити до відповідних органів влади.

Просмотров: 448 | Добавил: hordienko | Дата: 31.01.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ, пільги, податкиДля того, аби визначити ефективність  податкових пільг, слід провести глибокий аналіз результатів того які пільги, на який термін і яким галузям надавалися раніше та їхній вплив на економіку країни. Про це заявив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Сергій Гордієнко.

«Слід провести моніторинг і скласти реєстр існуючих  податкових пільг – для якої мети вони надавалися, на який термін. Потім, виходячи з моделі розвитку галузей і економіки в цілому, слід визначити, які з них будуть отримувати ці преференції   і в подальшому, а які будуть позбавлені пільг через відсутність позитивного результату», – зазначив С.Гордієнко.

Народний депутат наголосив, що при наданні податкових пільг слід зважено відноситись до термінів їх дії. «Ці пільги мають надаватися на короткотерміновий період. Відслідковуватися результативність дії.. Якщо вони не приносять  користі слугувати державним  інтересам, то слід позбавляти цих пільг», – наголосив він.

С.Гордієнко зауважив, що до сьогодні фактично не проводився серйозний аналіз результатів надання податкових пільг і який позитивний вплив вони мали на економіку України та надходження коштів до бюджету.

 

Просмотров: 587 | Добавил: hordienko | Дата: 31.01.2013 | Комментарии (0)

 Гордієнко, КПУ, податки, природні ресурсиМісцеві громади мають отримати більше  рентних платежів за використання природних ресурсів. Про це заявив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Сергій Гордієнко.

«Слід дуже виважено підходити до оподаткування природних ресурсів. Потрібно робити наголос на тому, аби більшість рентних платежів залишати на території видобутку тих чи інших природних ресурсів. Сьогодні ж природні ресурси передаються у приватнтим  структурам, які нещадно ці ресурси експлуатують , а територіальні громади фактично нічого від цього не мають. Тому більшу частину рентних платежів слід залишати на розвиток територій  на яких видобуваються корисні копалини», – зазначив С.Гордієнко.

Народний депутат наголосив, що місцеві громади мають отримати додаткові права щодо розпорядження рентними платежами.

Просмотров: 397 | Добавил: hordienko | Дата: 31.01.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz