null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Березень » 12
Гордієнко, КПУ, народ, опозиціяОпозиція має намір підняти народ на повстання проти нинішньої влади, навіть не обіцяючи кращого життя. Про це заявив народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко в ефірі програми «Свобода слова», передав кореспондент ГолосUA.

За словами комуніста, опозиція агітує ніяк не за повернення базових галузей країни, заводів та фабрик народу з рук, власне, тих, кого вона ж і представляє у парламенті.

При цьому парламентар зазначив, що в місцевих радах представники трьох опозиційних фракцій легко знаходять спільну мову зі своїми політичними «опонентами» з Партії регіонів. Зокрема, комуніст відзначив питання, що стосуються підвищення тарифів на комунальні послуги для населення, закриття шкіл або виділення земельних наділів. «Так про яке віче ви говорите?» – обурився Сергій Гордієнко.

Раніше лідер ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк повідомив про намір «йти в народ» і проводити «народні віче» по Україні.

Просмотров: 407 | Добавил: hordienko | Дата: 12.03.2013 | Комментарии (0)

 Верховна Рада, Гордієнко, КПУВ основі нинішнього парламентського конфлікту насправді лежить боротьба за владу між політичними силами і доступ до ще не розкрадених багатств країни. Таку думку висловив народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко в ефірі програми «Свобода слова», передав кореспондент ГолосUA.

За словами Сергія Гордієнка, комуністи за час Радянської влади в Україні створили таку потужну економіку, що всі 20 років незалежності країни різні політичні та олігархічні сили «розкрадають і ніяк не можуть розкрасти» її багатства.

«В основі цього конфлікту (блокування парламенту – Ред.) лежить боротьба за владу, а влада – це спосіб дограбувати те, у нас ще залишилося», – підкреслив Сергій Гордієнко.

При цьому комуніст зазначив, що влада в історії сучасної України була способом «кришування» схем крадіжки і перерозподілу державної власності між олігархами. Причому, на думку комуніста, обслуговують ці процеси, в тому числі, і правоохоронні органи та суди.
Просмотров: 398 | Добавил: hordienko | Дата: 12.03.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz