null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Липень » 12

Гордієнко, КПУ, ЛТАВА. виборці, звіт    Шановні громадяни!

  15 липня ц.р. народний     депутат  України      С.Гордієнко (фракція    КПУ)  виступить  прямому  в ефірі  Полтавського  обласного радіо і телебачення в програмі "Депутатський канал".

                                         Початок прямого ефіру:

                                  на обласному радіо - 15 год.40 хв.

                                  на обласному телебаченні – 17.00

Просмотров: 445 | Добавил: hordienko | Дата: 12.07.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ. Оржиччина, Полтавщина, пленум. Митний Союз

12 липня ц.р. відбувся черговий пленум Оржицького РК Компартії України  Полтавської області.

На розгляд пленуму  були винесені питання: про посилення ідеологічної роботи в партійних організаціях району по активізації антифашистської пропаганди серед населення,  план роботи Оржицького РК Компартії України на друге півріччя 2013 року.

На оперативній нараді з секретарями первинних партійних організацій району, яка відбулася по завершенню пленуму, були розглянуті питання  результатів роботи районної партійної організації в першому півріччі 2013 року, завдання первинних партійних організацій району на липень 2013 року та завдання по підготовці до проведення Всеукраїнського референдуму щодо вступу України в Митний союз.

Інформували учасників пленуму з даних питань секретарі РК Компартії України С.Гордієнко та В.Галушка.

З обговорюваних питань прийняті відповідні рішення.

Просмотров: 454 | Добавил: hordienko | Дата: 12.07.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ. Полтавшина, Оржиччина, територіальна громада, Селецька11 липня ц.р. відбулася сходка жителів Селецької сільської ради Оржицького району Полтавської області, на якій сільський голова В.Кулик проінформував жителів сіл ради про пропоновану нову концепцію реформування місцевого самоврядування в Україні.

Участь в її роботі взяв перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової і митної політики, народний депутат С.Гордієнко, який охарактеризував стан та перспективи розвитку місцевого самоврядування в Україні, історію розвитку концепцій місцевого самоврядування та підкреслив, що повноцінне  місцеве самоврядування можливе лише за умов проведення децентралізації влади, перерозподілу повноважень та забезпечення фінансово-матеріальних основ його розвитку.

Народний депутат звернув увагу жителів місцевої ради на серйозні загрози, пов’язані з обмеженням прав місцевого самоврядування, які реально діють вже сьогодні, можливі негативні наслідки широкомасштабної територіальної реформи тощо.

С.Гордієнко в ході проведення сходки відповів також на численні запитання селян щодо стану та перспектив соціально-економічного розвитку держави і регіону, перспектив скасування пенсійної реформи, виплат дітям війни за вже остаточно прийнятими рішеннями судів, знецінених заощаджень СРСР, переоформлення прав власності, реєстрації земельних ділянок, відносин територіальної громади з Національним природним парком «Нижньосульський» та висловив позицію фракції Компартії України щодо цих та інших питань, які хвилювали виборців.

Просмотров: 495 | Добавил: hordienko | Дата: 12.07.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz