null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Вересень » 21

Гордієнко, Шугало, КПУ. Полтавщина, тарифиПолтавчан хвилює постійна налаштованість влади на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги на проїзд у міському транспорті. З цими проблемами вони звертаються на адресу депутатів-комуністів.

На останньому пленарному засіданні Верховної Ради України  депутати-комуністи від Полтавщини Роман Шугало та Сергій Гордієнко звернулися з депутатським запитом щодо недопущення необгрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в м.Полтаві до голови Полтавсьбкої ОДА. Полтавського міського голови, територіального відділення Антимонопольного комітету, керівника сектору державної інспекції контролю за цінами : «До нас на особистих прийомах звертається значна кількість жителів м.Полтави, яких обурюють рішення влади про значне підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та проїзд у міському транспорті. 

Це відбувається  на фоні подальшого зниження рівня життя населення, яке не може витримати цінового навантаження. Обурює людей і факт невідповідності ціни та якості на житлово-комунальні послуги, що надаються населенню (окремі звернення додаються).

Виходячи з того, що очолювані Вами органи  в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці  забезпечують виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня просимо Вас, … дати доручення уважно вивчити порушену проблему та вирішити її у порядку, визначеному законодавством України».

Боротьба людей і Компартії за недопущення необґрунтованого підвищення тарифів продовжується.

Просмотров: 427 | Добавил: hordienko | Дата: 21.09.2013 | Комментарии (0)

Велика Вітчизняна війна, Полтавщина, Оржиччина, партизани, Кпу

Як партизан. я клянусь захищати Батьківщину

мужньо, вміло, з гідністю і честю,

не жаліючи своєї крові і самого життя

для досягнення повної перемоги над ворогом.

У грізні роки Великої Вітчизняної війни на захист Батьківщини став весь народ. Розгорнувся партизанський рух. В партизанських загонах України воювало 500 тисяч чоловік. Такі відомі партизанські з'єднання як С.А. Ковпака, ОМ. Сабурова, С.В. Гришина,  О.Ф. Федорова, ПЛ. Вершигори діяли також на українських землях.

На території Оржицького району певний час діяли партизанські загони №25 (командир Максименко) і №26 (командир Шейченко). Перший десант в районі Оржиці - Онішок, другий - в районі с. Плехів (ліс Білошапка). Ці десантні групи були  невеликими - 10-11 чоловік, але вся сила і дієвість їх у підтримці місцевих жителів, які самі йшли у партизанські загони, посилали дітей-зв'язківців,надавали посильну допомогу. Так, наприклад, в загін №26  влилось 33 чоловік, навколишніх сіл і оточенців.

Серед них...
Просмотров: 493 | Добавил: hordienko | Дата: 21.09.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ. Полтавщина, Свобода, вандалиНа засіданні парламенту 19 вересня депутат від КПУ  Сергій Гордієнко заявив, що в ніч на четвер було зруйновано пам'ятник Леніну на Полтавщині.

"Хочу повідомити громадян України і звернутись до правоохоронних органів з приводу того, що сьогодні уночі в селі Петракіївка Хорольского району 7 молодчиків, помічників-консультантів народних депутатів від "Свободи" зруйнували пам'ятник Леніну", - зазначив він.

"О 3:20 ці молодчики були перехоплені на автотрасі, де вони їхали в наступне село, щоб зруйнувати меморіал воїнам, які загинули в роки ВВВ", - повідомив комуніст.

Гордієнко з трибуни Ради звернувся до працівників правоохоронних органів в особі ГПУ, МВС з вимогою задокументувати ці факти і покарати вандалів.

За результатами судового розгляду націоналістів Руслана Андрійка та Віктора Поштаря відпустили, присудивши  "особисте зобов’язання" (підписку про невиїзд), а Сергій Бондар отримав 2-місячний домашній арешт. Розслідування продовжується.

«Свободівці» у ЗМІ намагаються звинуватити правоохоронців у протиправних діях і незаконному затриманні учасників події.

Ця подія викликала негайну реакцію... 
Просмотров: 509 | Добавил: hordienko | Дата: 21.09.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz