null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Вересень » 27
Гордієнко, Компартія, виборці, Оржиччина, Полтавщина

27 жовтня ц.р. народний депутат України провів особистий прийом жителів Оржицького району та з 16 до 18 години провів «пряму» телефонну лінію для осіб, які за станом здоров’я не змогли прийти на  прийом, в ході якої поспілкувався із земляками та відповів на їх численні запитання.

Серед проблем, які порушувалися оржичанами перед депутатом –комуністом були: організація навчання і підвезення дітей, проблем з виплатою валютних банківських кредитів, організації лікування, оформлення спадщини, матеріальної допомоги, виплат дітям війни, питання соціально-економічного стану держави, перспектив і параметрів Державного бюджету на 2014 рік, перерахунку пенсій, необхідності вступу до Митного союзу тощо.

С.Гордієнко дав вичерпні відповіді на поставлені питання та запевнив усіх, що жодне з них не залишиться поза увагою.

Просмотров: 370 | Добавил: hordienko | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, Компартія Козельщина, Полтавщина, виборці

26 жовтня ц.р. народний депутат України С.Гордієнко провів особисті прийоми та зустрічі з виборцями в селах Пригарівка та Бреусівка Козельщинського району.

В ході спілкування з з жителями цих сіл ними порушувалися гострі проблеми недопущення закриття Бреусівської лікарні, якості води в шахтних колодязях та необхідності будівництва вуличного водогону в с. Пригарівка у зв’язку з зниженням рівня підґрунтових вод, надання земельних ділянок, пенсійного забезпечення, необхідності зменшення пенсійного віку для жінок, виплат дітям війни, чорнобильцям за рішенням судів, виплат комунальних послуг вчителям, належного електропостачання, цін на ліки тощо.

В ході спілкування народний депутат дав вичерпні відповіді на поставлені жителями сіл питання та запевнив, що порушені людьми проблеми будуть покладені в основу законодавчих ініціатив депутатів-комуністів та по кожній з них буде підготовлені депутатські звернення і запити.

Просмотров: 424 | Добавил: hordienko | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ. Полтавщина, виборці

25 вересня ц.р. народний депутат України С.Гордієнко взяв участь у зборах міської організації Союзу Радянських офіцерів, провів особистий прийом громадян та виступив у прямому ефірі обласного телебачення і радіо.

В ході зустрічей виборців цікавила нинішня  соціально-економічна ситуація в державі, перспективи врегулювання на законодавчому рівні ряду соціальних проблем, виконання Урядом своїх зобов’язань, виплат дітям війни, чорнобильцям, можливості підняття пенсій і соціальних виплат, недопущення закриття закладів соціальної сфери та необхідності вступу до Митного союзу.

Народний депутат С.Гордієнко дав детальні відповіді на поставлені питання та виклав бачення фракції Компартії України у Верховній Раді шляхів виходу  країни із кризового стану та ознайомив із змістом останніх законодавчих ініціатив депутатів-комуністів.


Просмотров: 441 | Добавил: hordienko | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz