null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Жовтень » 10

Гордіенко, КПУ.молодь, житлоЗабезпечення населення житлом, зокрема, молоді має бути одним з головних завдань державної політики. Та наша буржуазна держава лише на словах переймається цією проблемою.

Катастрофічними темпами ростуть диспропорції між рівнем заробітної плати і варістю одного квадратного метра житла. Більше одного мільйона людей перебувають на державному обліку тих, хто потребує поліпшення житлових умов без надії його отримати.

Така ситуація є небезпечною для держави, бо саме вона сприяє масовій еміграції та демографічному спаду, адже 47,3 молодих українців зазначають, що відсутність власного житла є головним стримуючи м фактором при прийнятті рішення про народження дитини.

Компартія України постійно тримає у полі зору проблеми житлового будівництва і вимагає від української влади вживати рішучих заходів щодо покращення фінансування цих програм.

Народним депутатом України С.Гордієнком  підготовлено депутатський запит до Премєр-міністра та Міністра фінансів України щодо фінансування державної програми пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла.

Депутат-комуніст вимагає від урядовців:...
Просмотров: 435 | Добавил: hordienko | Дата: 10.10.2013 | Комментарии (0)

                                                                                                                          Компартия Украины,депутаты. Приднестровье,Гордиенко,образование,украинцы

В рамках міжпартійних і міжпарламентських відносин представники Компартії України буваючи за кордоном постійно цікавляться проблемами життя закордонних українців та намагаються знайти шляхи вирішення почутих проблем.

Відвідуючи Придністров"я депутати-комуністи регулярно знайомляться з умовами навчання дітей в українських навчальних закладах та своїми запитами і зверненнями до органів влади України намагаються розв’язати найболючіші з них.

Нещодавно за дорученням фракції КПУ народний депутат України С.Гордієнко взяв участь в урочистих зборах, присв’ячених 10-річчю створення Бендерської гімназії №3 імені І.П.Коляревського та від імені Компартії України вручив цьому  закладу компютерний клас та набір підручників для навчання.

Учні цієї школи є постійними переможцями Республіканських і міжнародних олімпіад, щороку поповнюють лави студентів навчальних закладів України.

В урочистих заходах взяли участь Голова Уряду ПМР Т.Туранська, Радник Посольства України в Молдові Г.Алтухов, Міністр освіти ПМР С.Фадеєва, заступник міністра іноземних справ Придністров’я І.Шорніков, депутати Верховної Ради ПМР, лідер Придністровських комуністів О.Хоржан та В.Боднар, голова союзу українців Придністров’я Л.Ткачук, представники навчальних закладів України, які також прийняли участь в висадженні ялинкової алеї у цьому закладі.

Просмотров: 561 | Добавил: hordienko | Дата: 10.10.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz