null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2014 » Лютий » 09

Гордієнко, КПУ.народ, влада, власністьУкраїна переживає  політичну і економічну кризу. Ми є свідками чергового етапу небувалої боротьби за владу, яка у країні не зупинялася на жоден день протягом періоду її незалежності. Чому така дорога і «солодка» влада? Тому, що вона дає нинішнім можновладцям необмежений доступ до колосальних ресурсів держави і власності, до безконтрольного привласнення всього того, що належить і  виробляється тяжкою працею українського народу.

Що лежить в основі нинішньої кризи? По-перше. Колосальні протиріччя всередині буржуазної влади і капіталу, коли одна частина капіталу, яка підтримує владу, має необмежений доступ до грошових потоків і власності і за рахунок цього нечувано збагачується. Інша частина буржуазії і великого капіталу дещо відсторонена від «корита» і всіма силами хоче отримати доступ до нього і збільшити свої статки, в тому числі й убезпечити свій бізнес від процесу перерозподілу (захоплення), який постійно відбувається, і влада у цьому відіграє визначальне значення.

По друге. Ми є територією боротьби  за свої геополітичні інтереси між США і ЄС з одного боку і Росії з іншого. Свідченням цього є безпрецедентне втручання у внутрішні справи України збоку представників зарубіжних країн, які, всупереч волі українського народу, намагаються змінити вектор її зовнішньополітичного розвитку. Це боротьба за природні ресурси, ринки збуту, дешеву робочу силу,транспортні коридори, послаблення слов'янської  єдності, стратегічне географічне становище України.

Народу ж український капітал...

Просмотров: 400 | Добавил: hordienko | Дата: 09.02.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz