null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2014 » Березень » 14

Гордієнко,КПУ,зарплата, борг, селяни, Полтавщина14 березня ц.р. народний депутат України С.Гордієнко звернувся з депутатським запитом до в.о.Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ, голови державної інспекцї з питань праці, голови Полтавської обласної державної адміністрації щодо захисту інтересів працівників товариства з обмеженою відповідальністю «Яромир - Агро» Оржицького району Полтавської області в питаннях виплати боргів із заробітної та орендної плати за використання земельних паїв. 

В запиті депутата-комуніста, зокрема, говориться: «На особистому прийомі до мене повторно звернулися працівники ТОВ «Яромир-Агро» (с.Старий Іржавець Оржицького району Полтавської області) щодо проблем невиплати заробітної та орендної плати за використання земельних паїв (копія звернення додається).

Проблема невиплати заробітної плати по цьому товариству має хронічний характер та неодноразово розглядалася у минулому. Керівники зазначеного товариства уникають зустрічі із селянами та представниками місцевої влади».

Загальний борг перед...

Просмотров: 419 | Добавил: hordienko | Дата: 14.03.2014 | Комментарии (0)

Гордієнко,КПУ,Уряд,постанова, інвалідиНародний депутат України С.Гордієнко звернувся до Уряду з депутатським запитом щодо необхідності внесення змін у нормативні урядові документи, які регулююють питання поховання померлих (загиблих) осіб, що мають особливі заслуги перед Батькіщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни та в документи, які регулюють виконання безоплатних капітальних ремонтів будинків (квартир) інвалідам війни та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Депутат-комуніст наголошує на тому, що внесення змін до відповідних урядових документів дозволить спростити процедури вирішення цих проблем та дасть можливість раціонально і ефективно використовувати бюджетні кошти.

Просмотров: 334 | Добавил: hordienko | Дата: 14.03.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz