null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2014 » Квітень » 28

Після захоплення влади в Україні, представниками вчорашньої опозиції разом з майданом в черговий раз підтвердилася відома істина - «точка зору визначається точкою сидіння». Зручно влаштувавшись в м'яких кріслах і теплих кабінетах можновладці зовсім забули про інтереси трудового люду, проблеми мільйонів українців, які і були живильним середовищем, рушійною силою великих і малих майданів, усіх акцій протестів в Україні.

Вони зреклися від пенсійної і медичної реформ, за які вони так раніше «ратували» на словах, будучи опозицією. Коаліція не лише сама відвернулася від соціальних і медичних проблем «пересічного українця», а і всіляко блокує включення цих законопроектів до порядку денного, на чому на усіх погоджувальних радах настійливо наполягає фракція Комуністичної партії України.

За незначний час перебування при владі вони прийняли цілу низку непопулярних,а якщо бути конкретним, згубних по своїх наслідках, рішень для народу України.

Зокрема, зупинені ключові норми...
 

Просмотров: 476 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Центральний Комітет Комуністичної партії України висловлює глибоке занепокоєння драматичним розвитком подій, зростаючою загрозою братовбивчої громадянської війни, руйнації єдності і територіальної цілісності України.

Правонаціоналістичні сили, що захопили владу на хвилі протестних виступів широких мас громадськості, незадоволених наслідками правління авторитарного режиму Януковича, виявилися нездатними змінити ситуацію на краще, забезпечити міцний правопорядок в країні, захистити законні права, життя, майно простих громадян.

Теперішній режим, як і попередній, спирається на олігархічні кола компрадорського капіталу, нехтує Конституцією, грубо порушує закони України.

В різних регіонах України, особливо у Східних областях, ллється кров, гинуть люди.

Ще більше загострили ситуацію та поглибили розкол у суспільстві подвійні підходи владних структур і підпорядкованих їм правоохоронних органів до протестних акцій, потурання неонацистським силам – послідовникам пособників гітлерівських фашистів часів Великої Вітчизняної війни.

Намагання придушити протестні виступи десятків тисяч мирних громадян у Південно-Східних областях України, незадоволених діями правлячого режиму, за допомогою Збройних сил – що є грубим порушенням законів і норм...
 

Просмотров: 416 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Вже не перший рік чухають потилиці власники земельних і майнових паїв із Старого Іржавця та Чайківщини проклинаючи день, коли піддалися спокусі мати багатого інвестора та віддали свої земельні паї, а частина пішли працювати та продали своє майно ТОВ «Яромир – Агро». Обіцянки були хороші, але реалії виявилися сумними. Люди отримали халепу з постійною невиплатою зарплати і плати за використання паїв. А за захистом своїх інтересів вони неодноразово зверталися на мою адресу і мені доводилося вимагати від влади допомогти селянам.

14 березня ц.р вкотре змушений був звернутися з депутатським запитом до в.о.Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ, голови Полтавської державної адміністрації щодо захисту інтересів працівників товариства з обмеженою відповідальністю «Яромир - Агро» в питаннях виплати боргів із заробітної та орендної плати за використання земельних паїв.

Як же захистили інтереси селян ці поважні органи державної влади? Ось їхні відповіді.

Генеральна прокуратура: «04.04.14р.№04/2/4-678 Народному депутату України Гордієнку С.В. Ваш запит, оголошений на засіданні Верховної Ради України 14.03.2014, щодо невиплати заробітної плати працівникам МТФ ТОВ «Яромир-Агро» та з інших питань Генеральною прокуратурою України розглянуто. Встановлено...
 

Просмотров: 517 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz