null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2014 » Вересень » 29

Влада дала вказівку не допускати комуністів до телебачення і радіо, не згадувати у повідомленнях друкованих ЗМІ, соціологам у рейтингах. Навіть не повідомляти, що КПУ учасник виборчого процесу. Але Компартія України – була , є і буде!

Незважаючи на всі загрози і переслідуван­ня, комуністи піднімають реальні, а не надумані проблеми людей. Вимагають від «демократів» поводитись демократично, вирішувати питання не силоміць, а законним шляхом, не ігнорувати думку народу. Комуністи показують, що нинішня влада така ж корумпована, як і попередня, і нічим принципово не відрізняється.

Комуністів переслідують за те, що вони не зра­дили своїм переконанням і не зрадили своїх ви­борців, за те, що вони єдина політична сила, яка відстоює в Раді інтереси людей праці. Сьогодні провладні партії та націоналісти намагаються пе­реконати український народ в марності й непот­рібності партії. Однак саме присутність комуністів в Раді забезпечувала те, що влада не могла піти на повний демонтаж соціальної держави, вдава­лося не допустити дуже багатьох антинародних рішень.

Як тільки розгорнулася кампанія переслідуван­ня КПУ і партія втратила в парламенті свою бло­куючу акцію голосів, українці одразу ж пакетом от­римали всі найбільш одіозні антинародні рішення, які безуспішно просував Азаров. Якби в Раді бу­ло хоча б 30% комуністів, то жодне таке рішення не пройшло б, а наявність 226 комуністів в Раді відкрило б можливість реалізації програми партії, яка приведе до формування держави соціальної справедливості. Достатньо було б провести націо­налізацію стратегічних галузей економіки, ввести прогресивний податок, а також ввести монополію на виробництво лікеро-горілчаної продукції, і гро­ші знайшлися б на все - на пенсії, на зарплату, на стипендії та на розвиток економіки і соціальної сфери - медицини, освіти, культури...

Присутність Компартії у Раді була стримуючим фактором для наступу олігархії на права та інте­реси трудящих. Переслідування КПУ має кінце­вою метою створення умов для того, щоб олігархи могли грабувати трудящих ще більш цинічно і без­соромно. Щоб ніщо не нагадувало людям праці про їх права, щоб ніхто не смів підняти голос на їхній захист.

Партій багато, з трудящими одна!

Просмотров: 406 | Добавил: kommynist | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz