null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 61 62 »

Просмотров: 393 | Добавил: kommynist | Дата: 09.10.2014 | Комментарии (0)

Після приходу до влади, в ході антиконституційного перевороту, «демократів і законників», український парламентаризм практично вмер. Вищий законодавчий орган держави перетворився на приватизовану контору, яка діє виключно в інтересах окремих політичних сил і осіб. Повністю ігноруються норми Конституції, Закони України «Про регламент Верховної Ради України», «Про статус народного депутата України» тощо. Законотворча робота перетворилася на «непотрібну формальність». До порядку денного пленарних засідань включаються лише законопроекти, вигідні певним політичним силам, особам. До початку розгляду питань у сесійній залі рідко є висновки Комітетів ВРУ. Багато з них не мають висновків Головного науково - експертного управління. З питаннями і проектами законів (в електронній або паперовій версіях), які мають бути розглянуті на пленарному засіданні, народні депутати часто-густо не можуть ознайомитися до початку самого пленарного засідання і розгляду питань. Майже всі законопроекти приймаються у режимі скороченої процедури. Процвітає «кнопкодавство» тепер вже з боку нинішньої правлячої більшості. Всупереч Регламенту ...

Просмотров: 398 | Добавил: kommynist | Дата: 06.10.2014 | Комментарии (0)

Цими днями у всьому світі відзначався Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також День ветерана.

Ця подія не лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливим і милосердним до найповажнішої частини суспільства. Це привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь.

Цього ж дня в приміщенні школи с. Старий Іржавець Оржицького району з ініціативи голови первинної ветеранської організації села Бойко Т.В. секретаря первинної партійної організації КПУ Гуленка О.П. за традицією відбулося вшанування ветеранів війни і праці. Необхідну підтримку як і в минулі роки в організації заходу надав Оржицький районний комітет Компартії України.

Перед ветеранами з вітальним словом виступили голова ради Оржицької районної організації ветеранів В.П.Крикун та голова села М.В.Нестеренко, які сердечно привітали... 

Просмотров: 395 | Добавил: kommynist | Дата: 04.10.2014 | Комментарии (0)

Хронічною проблемою для оржицьких дорожників є своєчасне отримання заробітної плати. Із завидною стабільністю її  виплачують невеликими частками і то нерегулярно. Останні виплати фактично відбулися після звернення з цього питання народного депутата С.В.Гордієнка (КПУ) до керівників Уряду, Генеральної прокурори, галузі та активних акцій протесту самих шляховиків області й погроз перекриття загальнодержавних доріг.

В останнє заробітна плата видавалася працівникам оржицької філії у червні цього року. Було її виплачено лише 20 % заробленого за місяць.

Влада реформує, оптимізує галузь, скорочує працівників але вперто не хоче платити заробленого людям. А як їм утримувати свої родини, сплачувати комунальні платежі, придбавати продукти і ліки? Не дає на це відповіді ні керівництво галузі, ні галузеві профспілки.

Працівники сподіваються, що депутати-комуністи черговий раз виступлять на їх захист....

Просмотров: 415 | Добавил: kommynist | Дата: 02.10.2014 | Комментарии (0)

Влада дала вказівку не допускати комуністів до телебачення і радіо, не згадувати у повідомленнях друкованих ЗМІ, соціологам у рейтингах. Навіть не повідомляти, що КПУ учасник виборчого процесу. Але Компартія України – була , є і буде!

Незважаючи на всі загрози і переслідуван­ня, комуністи піднімають реальні, а не надумані проблеми людей. Вимагають від «демократів» поводитись демократично, вирішувати питання не силоміць, а законним шляхом, не ігнорувати думку народу. Комуністи показують, що нинішня влада така ж корумпована, як і попередня, і нічим принципово не відрізняється.

Комуністів переслідують за те, що вони не зра­дили своїм переконанням і не зрадили своїх ви­борців, за те, що вони єдина політична сила, яка відстоює в Раді інтереси людей праці. Сьогодні провладні партії та націоналісти намагаються пе­реконати український народ в марності й непот­рібності партії. Однак саме присутність комуністів в Раді забезпечувала те, що влада не могла піти на повний демонтаж соціальної держави, вдава­лося не допустити дуже багатьох антинародних рішень.

Як тільки розгорнулася кампанія переслідуван­ня КПУ і партія втратила в парламенті свою бло­куючу акцію голосів, українці одразу ж пакетом от­римали всі найбільш одіозні антинародні рішення, які безуспішно просував Азаров. Якби в Раді бу­ло хоча б 30% комуністів, то жодне таке рішення не пройшло б, а наявність 226 комуністів в Раді відкрило б можливість реалізації програми партії, яка приведе до формування держави соціальної справедливості. Достатньо було б провести націо­налізацію стратегічних галузей економіки, ввести прогресивний податок, а також ввести монополію на виробництво лікеро-горілчаної продукції, і гро­ші знайшлися б на все - на пенсії, на зарплату, на стипендії та на розвиток економіки і соціальної сфери - медицини, освіти, культури...

Присутність Компартії у Раді була стримуючим фактором для наступу олігархії на права та інте­реси трудящих. Переслідування КПУ має кінце­вою метою створення умов для того, щоб олігархи могли грабувати трудящих ще більш цинічно і без­соромно. Щоб ніщо не нагадувало людям праці про їх права, щоб ніхто не смів підняти голос на їхній захист.

Партій багато, з трудящими одна!

Просмотров: 411 | Добавил: kommynist | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Уважаемые друзья!

 Центральная избирательная комиссия определила номера, под которыми партии будут размещены в избирательном бюллетене для голосования в многомандатном общегосударственном округе 26 октября. Всего в бюллетень будут включены 29 партий.

Коммунистическая партия Украины находится под № 14

ГОЛОСУЙТЕ   ЗА  КОМПАРТИЮ УКРАИНЫ № 14 В ИЗБИРАТЕЛЬНОМ СПИСКЕ !

Просмотров: 545 | Добавил: kommynist | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

Нині важко когось здивувати ростом цін, тарифів, послуг. Люди живуть у постійному стресі очікування того, що можливо доведеться зимувати в неопалювальних квартирах тощо. Всі вважають, що це закономірні наслідки майдану і не чекаючи нічого доброго від нинішньої влади готуються до гіршого. Але навіть за цих умов сільських жителів Оржиччини здивувало раптове відключення електроенергії, яке відбулося 23 вересня ц.р. після шістнадцятої години. Згодом виявилося, що це лише перший дзвінок. Віднині такі відключення напевне стануть регулярними. Як у машині часу повертаємося в минуле. Вся Європа і світ нам заздрять! Люди «полегшено і радісно» зітхнули: «Нарешті дочекалися від нинішньої влади покращення!». Вона мала хоча б попередити людей про графіки відключення завчасно але вважає, що це не «царська справа». Що «покращуватимемо» далі?

Просмотров: 404 | Добавил: kommynist | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

Комуністи Оржицького району постійно дбають про  збереження патріотичних традицій і утвердження спадкоємності поколінь, патріотичне виховання молоді.

20 вересня ц.р. в приміщенні Оржицького РК Компартії України відбувся районний шаховий турнір присвячений 71-й річниці визволення Полтавщини і Оржиччини від німецько-фашистських загарбників організований районним комітетом партії.

В ході напруженої боротьби перемогу у цьому турнірі здобув ветеран шахів, оржичанин Микола Хоменко. На пів очка від нього відстав його земляк Олександр Данільченко. Третю сходику  турніру посів Володимир Гукало.

Призери турніру нагороджені грамотами Оржицького РК КПУ та подарунками.

Слід зазначити, що в календарному плані роботи районної партійної організації значаться, постійно проводяться і мають високий авторитет серед людей турніри з різних видів спорту присвячені Героям Радянського Союзу вихідцям з Оржиччини та змагання до знаменних  радянських свят.

Просмотров: 458 | Добавил: kommynist | Дата: 20.09.2014 | Комментарии (0)

Несмотря на ранние заявления власти, помощи от НАТО она не дождется, а это значит, что альтернативы мирному урегулированию конфликта на Востоке страны нет. Такое мнение выразил народный депутат Украины, секретарь Полтавского обкома КПУ Сергей Гордиенко, комментируя результаты саммита НАТО, проходивший в Кардиффе (Уэльс). Как известно, конфликт в Украине был одной из основных тем на саммите, проходившем одновременно с минскими переговорами по урегулированию ситуации на Донбассе. С одной стороны, Альянс принял решение предоставить Украине финансовую помощь для модернизации армии. А с другой, его руководство прямо заявило, что оружия от НАТО Украина не получит. Правда, стоит отметить, что отдельные государства, входящие в НАТО, пообещали помочь в поставках вооружений. Однако, как заметил Сергей Гордиенко, здесь получился конфуз, поскольку по окончанию саммита Президент заявил, что якобы уже есть договоренности о поставках в Украину вооружений, но отказался сообщать какие-либо подробности. «В то же время, господин Луценко, возглавивший список партии Порошенко, заявил...

Просмотров: 394 | Добавил: kommynist | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

 

Може статися, що з 1 січня 2015 року селянам заборонять продавати вироблене у їхніх підсобних господарствах м’ясо, молоко, сир та інші продукти тваринництва, бо відповідно до частини першої статті 35 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" забороняється реалізація та обіг необробленого молока та сиру домашнього  виробництва, а також туш або частин туш парнокопитних та інших копитних подвірного забою на агропродовольчих ринках.

Згідно частини другої статті 33 цього Закону забороняється здійснювати забій парнокопитних та інших копитних, а також забій свійської птиці та кролів ...

 

Просмотров: 413 | Добавил: kommynist | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

10 вересня ц.р. відбулася нарада секретарів первинних партійних організацій Оржицького району в ході якої були обговорені питання соціально-економічного стану в державі, дотримання прав і законних інтересів громадян, ситуації навколо ініціативи влади щодо незаконної заборони Комуністичної партії України та завдання партійних осередків направлених на виконання основних організаційних заходів з підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Зокрема,... 

Просмотров: 411 | Добавил: kommynist | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Просмотров: 351 | Добавил: kommynist | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

Українці залишилися без компенсації заощаджень в Ощадбанку СРСР. У Міністерстві фінансів повідомили, що грошей на це немає. За словами міністра фінансів Олександра Шлапака, «ні цього року, ні, на жаль, у наступному році, ми не зможемо проводити такі виплати. Може, коли почнеться відновлення економіки… Але поки падає», – сказав він. Міністр також зазначив...

Просмотров: 435 | Добавил: kommynist | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

Уряд України скоротив в 1,3-2 рази норми використання газу для газових плит та водонагрівачів, вартість якого субсидується державою.

Про це повідомив віце-прем'єр Володимир Гройсман журналістам, передає "Інтерфакс-Україна".

Це дозволить заощадити державі до 400-500 мільйонів доларів щорічно і ліквідувати схеми "сірих" заробітків газопостачальних компаній.

Згідно з постановою Кабміну №409 від 6 серпня, оприлюдненою у п'ятницю, соціальний норматив користування газом при наявності газової плити та централізованого гарячого водопостачання знижено з....

Просмотров: 427 | Добавил: kommynist | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

Просмотров: 421 | Добавил: kommynist | Дата: 06.09.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz