null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Серпень » 20 » Чи буде скраплений газ в жителів Семенівщини?
00:18
Чи буде скраплений газ в жителів Семенівщини?

06.08.201271Д/31-2070                                                           Народному депутату України

Гордієнку С.В.

Шановний Сергію Володимировичу!

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України спільно з ДК «Газ України» розглянуло Вашу телеграму від 26.07.2012 щодо забезпечення жителів Полтавської області, зокрема Семенівського району, скрапленим газом у балонах і надає копію відповіді, підготовлену Компанією по суті порушеного питання.

Додаток: на 2 арк.

                          З повагою Міністр                                             Ю. Бойко

 

 Директору Департаменту з питань

                                                                   нафтової, газової, торф'яної, 

                                                                         нафтопереробної промисловості 

                                                                          та альтернативних видів палива 

                                                                       Міненерговугілля, заступнику 

                                                                     голови Аукціонного комітету 

                                                Кирюшину І.В.

Щодо забезпечення скрапленим

газом побутових потреб населення

Полтавської області

 Шановний Ігоре Володимировичу!

         На виконання доручення Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 01.08.12 № 31/6-2106 до телеграми народного депутата України Гордієнка С.В. від 26.07.12 щодо забезпечення жителів Полтавської області скрапленим газом у балонах повідомляємо.

          Постачання скрапленого газу для задоволення побутових потреб населення Полтавської області здійснюють спеціалізовані суб'єкти господарської діяльності, акредитовані учасники спеціалізованих аукціонів з продажу скрапленого газу для потреб населення ПрАТ «Полтавапропангаз» та ПАТ «Кременчукгаз». На спеціалізованих аукціонах зазначені суб'єкти господарювання у ході торгу придбавають скраплений газ для потреб населення Полтавської області в заявленому ними обсязі.

За даними біржі у 2010 році для побутових потреб населення Полтавської області на торгах спеціалізованих аукціонів відповідно до розміщених заявок ПрАТ «Полтавапропангаз» придбало 567 т скрапленого газу, ПАТ «Кременчукгаз» - 252 т, що разом складає обсяг у 819 т.

У 2011 році на спеціалізованих аукціонах зазначені господарюючі суб'єкти для потреб населення Полтавської області придбали заявлений обсяг скрапленого газу з розмірі 840 т: ПрАТ «Полтавапропангаз» - 567 т, ПАТ «Кременчукгаз» -273 т

суб'єкти господарювання станом на 31.07.12 па спеціалізованих аукціонах придбали 819 т цього енергоресурсу: ПрАТ «Полтавапропангаз» - 714 т, ПАТ «Кременчукгаз» - 105 т.

Постачання скрапленого газу для задоволення комунально-побутових потреб населення Семенівського району Полтавської області здійснює ПАТ «Кременчукгаз».

     Зазначений суб'єкт господарювання, як акредитований учасник спеціалізованих аукціонів, має можливість відповідно до умов чинного Порядку організації та проведення біржових аукціонів з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.11 № 1064 «Деякі питання організації та проведення біржових аукціонів з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу» (далі - Порядок), та розміщених ним заявок придбавати скраплений газ для побутових потреб населення обслуговуваного регіону Полтавської області на щомісячних торгах спеціалізованих аукціонів.

Так, на торгах попереднього спеціалізованого аукціону № 151, який відбувся Ї9.07.12, ПАТ «Кременчукгаз» відповідно до розміщеної заявки придбало 21т скрапленого газу.

         За необхідності, на торгах Чергового спеціалізованого аукціону з продажу скрапленого газу для потреб населення, який повинен відбутися у серпні 2012 року, ПАТ «Кременчукгаз» в змозі, відповідно до положень чинного Порядку та реальної потреби населення обслуговуваного регіону Полтавської області, придбати заявлений обсяг скрапленого газу.

 

З повагою

Перший заступник директора ДК «Газ України», член Аукціонного комітету з продажу нафти, газового конденсату, скрапленого газу та вугілля                          О.Масс

 

Переглядів: 548 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz