null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Липень » 18 » Газогін до с.Біляки Семенівського району обіцяють добудувати
08:29
Газогін до с.Біляки Семенівського району обіцяють добудувати

          На черговий депутатський запит щодо необхідності добудови підвідного газопроводу до с.Біляки Семенівського району Обласна державна адміністрації повідомляє: «Народному депутату України Гордієнку С.В. Шановний Сергію Володимировичу!

           Обласною державною адміністрацією в межах компетенції розглянуто Ваш запит, оголошений на засіданні Верховної Ради України 22 червня 2012 року стосовно добудови підвідного газопроводу до с. Біляки Семенівського району Полтавської області.

            За результатами розгляду повідомляємо наступне.

В області приділяється значна увага газифікації сільських населених пунктів, але темпи її стримуються через значну потребу в інвестиціях та обмеженість фінансових ресурсів.

З метою ефективного використання бюджетних коштів та залучення інших видів інвестицій і визначення пріоритетних напрямів їх спрямування, а також зменшення обсягів незавершеного будівництва в області діє довгострокова Програма будівництва підвідних газових мереж до сільських населених пунктів Полтавської області.

Цією Програмою передбачено спорудження семи підвідних газопроводів до населених пунктів Семенівського району. До цього переліку входить і будівництво підвідного газопроводу до с. Біляки.

Одночасно повідомляємо, що спорудження газових мереж до сільських населених пунктів передбачається відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.08.2009 № 1001-р „Про добудову підвідних газопроводів"   та  затвердженого   Національною   акціонерною   компанією

„Нафтогаз України" загального переліку газогонів по Полтавській області.

У 2009 році компанією було профінансовано з запланованих 1374,4 тис. грн. на цей об'єкт 200 тис. грн., які освоєні в повному обсязі.

У 2011 році управлінням капітального будівництва облдержадміністрації проводилась робота по укладанню договорів з Національною акціонерною компанією „Нафтогаз України" для продовження робіт по добудові вищезазначеного газопроводу. Всі необхідні документи надані до НАК „Нафтогаз України", але фінансування так і не надходило.

Слід зазначити, що наприкінці минулого року з обласного бюджету виділено 470 тис. грн. Це дало змогу виконати певний обсяг робіт та зменшити вартість незавершеного будівництва.

Рішенням одинадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 23 травня 2012 року „Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2012 рік „ управління капітального будівництва облдержадміністрації визначено головним розпорядником коштів за переліком об'єктів, які фінансуються у 2012 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Зокрема на будівництво підвідного газопроводу с.Заїчинці - с.Біляки Семенівського району передбачено 2603,0 тис. грн. Зараз триває процедура конкурсних торгів. На 11.07.2012р. заплановано відкриття пропозицій. Після визначення переможця з ним буде укладено договір підряду і продовжено роботи по будівництву вищезазначеного газогону.

Введення в експлуатацію підвідного газопроводу планується здійснити наприкінці жовтня 2012 року.

З повагою

          Голова обласної

        державної адміністрації                                       О.В.Удовіченко»

Переглядів: 496 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz