null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Квітень » 12 » КРЕМЕНЧУК. ПРОБЛЕМА АВТОБУСНОГО СПОЛУЧЕННЯ. ЧИ ВИРІШИТЬ ЇЇ ВЛАДА?
11:30
КРЕМЕНЧУК. ПРОБЛЕМА АВТОБУСНОГО СПОЛУЧЕННЯ. ЧИ ВИРІШИТЬ ЇЇ ВЛАДА?

До народного депутата С.Гордієнка звернулися жителі м.Кременчук за допомогою у відновленні автобусного сполучення за маршрутом «Кременчук – Кривуші – Дачі», який у 2010 році був скасований. Це призвело до значних незручностей людей, особливо в теплу пору року, коли ведеться догляд городів та збирання вирощеного врожаю, який є єдиним засобом існування для багатьох сімей.

Депутат підготував депутатський запит до голови Кременчуцької райдержадміністрації, міського голови та голови облдержадміністрвції, від яких залежить вирішення проблеми: «Про необхідність організації автобусного сполучення за маршрутом «Кременчук - Кривуші - Дачі» для  жителів м.Кременчука, які використовують земельні ділянки та проживають за межами міста».

За результатами розгляду запиту Кременчуцька райдержадміністрація поінформувала:           «30.03.2012 № 01-65/837 Народному депутату України Гордієнку С.В. Шановний Сергію Володимировичу! На Ваш запит щодо організації автобусного сполучення за маршрутом «Кременчук-Кривуші-Дачі» для жителів м.Кременчук, які користуються земельними ділянками за межами міста районна державна адміністрація повідомляє, що відповідно до ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» організація перевезень на приміських сполученнях відноситься до компетенції Полтавської обласної державної адміністрації.

Мешканці с. Кривуші обслуговуються приміськими автобусними маршрутами «Кременчук – Кривуші», «Кременчук – Самусіївка», «Кременчук – Михайленки». Цими ж маршрутами обслуговуються і члени садівничих товариств, які знаходяться на території Піщанської та Ялинцівської сільських рад.

З метою покращення обслуговування членів садівничих товариств автобусним транспортом до обласної державної адміністрації у лютому поточного року направлено пропозиції щодо часткової зміни схеми руху на маршруті «Кременчук – Кривуші» шляхом продовження маршруту до с. Ковалівка.

Водночас повідомляємо, що Законом України «Про автомобільний транспорт» (ст.32) відправлення автобусів приміських автобусних маршрутів загального користування здійснюється тільки з автостанцій. Крім того, виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради прийнято рішення від 21.04.2007 року №453 «Про автобусні маршрути в м.Кременчуці», яким затверджено (додаток №2) схему руху приміських автобусів у межах м. Кременчука.

З повагою, Виконуючий обов'язки голови районної державної адміністрації О.О.Коваль».

Виконком Кременчуцької міської ради: «30.03.2012 №11-02-06/765  Голові Верховної Ради України Литвину В. М. Народному депутату України  Гордієнку С.В. На Ваше звернення щодо організації автобусного сполучення «Кременчук - Кривуші - Дачі» виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області повідомляє, що відповідно до ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» організація перевезень на приміських сполученнях відноситься до компетенції Полтавської обласної держадміністрації. За повідомленням Полтавської обласної держадміністрації документи щодо організації даного маршруту опрацьовані та на сьогоднішній день проходять процедуру погодження. Міський голова О.М.Бабаєв».

Полтавська обласна державна адміністрації: «04.04.2012 № 2383/01-12 Народному депутату України Гордієнку С.В. Шановний Сергіє Володимировичу! Ваше звернення на адресу облдержадміністрації щодо організації автобусного сполучення за маршрутом Кременчук - Кривуші - Дачі для жителів М.Кременчук розглянуто.

Повідомляємо, що автобусний маршрут №5 Кременчук – Кривуші –  Дачі, існував як міський, не зважаючи на те, що він виходив за межі міста.

Зараз функціонує приміський автобусний маршрут Кременчук – Кривуші. який обслуговує перевізник Горобець С.В.

На сьогодні підготовлені документи для продовження маршруту Кременчук – Кривуші до зупинки Дачі.

Крім того, на чергове засідання конкурсного комітету при облдерж­адміністрації по визначенню пасажирських перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області, буде виставлено додатковий маршрут Кременчук – Кривуші – Дачі, як сезонний маршрут на період садово-городніх робіт з квітя до жовтня. З повагою Голова Полтавської облдержадміністрації О.В.Удовіченко».

Але на сьогодні проблема залишається невирішеною.

Переглядів: 544 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz