null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2011 » Серпень » 28 » Міжнародні зустрічі
20:08
Міжнародні зустрічі
У Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування за участі представників Головдержслуби України 20 липня 2011 р. відбулася зустріч з керівником Органу влади з питань управління людськими ресурсами Чорногорії Светланою Вуковіч, її заступником Джуро Нікач та радниками Ліляною Чворович і Мілевою Тодорович. Комітет на зустрічі представляв його секретар Гордієнко Сергій Володимирович, від секретаріату Комітету були присутні завідувач секретаріату Анжела Малюга та головний консультант Лідія Шкуріна, від Управління кадрів Апарату Верховної Ради України – завідувач сектору з питань державної служби та підвищення кваліфікації працівників Микола Лещенко.

Сергій Гордієнко ознайомив іноземних учасників зустрічі із структурою парламенту України, Комітету, а також парламентської державної служби, поінформував щодо законодавчої сфери діяльності Комітету тощо. Особливу увагу ним було приділено інформації про роботу Комітету у зв’язку з підготовкою до розгляду у другому читанні проекту Закону України «Про державну службу» (реєстр. № 8306), внесеного Президентом України і прийнятого 7 квітня п.р. за основу, та про перспективи його подальшого проходження у Верховній Раді України.

Анжела Малюга поінформувала про особливості проходження державної служби у секретаріатах парламентських комітетів, ознайомила іноземних гостей із складом секретаріату Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та його роботою. Вона наголосила, що такі зустрічі з метою обміну досвідом дуже корисні для практичної роботи щодо удосконалення законодавства, зокрема, у сфері державного управління.

Микола Лещенко ознайомив з якісним та кількісним складом працівників Апарату Верховної Ради України, їхнім освітньо-професійним та віковим складом, висвітлив питання добору молоді на посади до парламентського Апарату та підвищення кваліфікації працівників.

Лідія Шкуріна надала коротку історичну довідку щодо чинного законодавства про державну службу, його окремих недоліків та повідомила учасників зустрічі про певні концептуальні новації проекту Закону України "Про державну службу”, що доопрацьовується у Комітеті. Нею було відмічено, що за останні роки це перша зустріч у Комітеті з представниками іноземного державного органу, основними завданнями якого є управління публічною службою та її розвиток.

Наостанок керівники Органу влади з питань управління людськими ресурсами Чорногорії здійснили стислий огляд історії розвитку законодавства щодо публічної служби в їх країні, перспективи його подальшого реформування, відповіли на окремі запитання представників Комітету та його секретаріату.
Переглядів: 649 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz