null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Квітень » 28 » Нова-стара влада України прискореними темпами веде країну до гуманітарної катастрофи
21:24
Нова-стара влада України прискореними темпами веде країну до гуманітарної катастрофи

Після захоплення влади в Україні, представниками вчорашньої опозиції разом з майданом в черговий раз підтвердилася відома істина - «точка зору визначається точкою сидіння». Зручно влаштувавшись в м'яких кріслах і теплих кабінетах можновладці зовсім забули про інтереси трудового люду, проблеми мільйонів українців, які і були живильним середовищем, рушійною силою великих і малих майданів, усіх акцій протестів в Україні.

Вони зреклися від пенсійної і медичної реформ, за які вони так раніше «ратували» на словах, будучи опозицією. Коаліція не лише сама відвернулася від соціальних і медичних проблем «пересічного українця», а і всіляко блокує включення цих законопроектів до порядку денного, на чому на усіх погоджувальних радах настійливо наполягає фракція Комуністичної партії України.

За незначний час перебування при владі вони прийняли цілу низку непопулярних,а якщо бути конкретним, згубних по своїх наслідках, рішень для народу України.

Зокрема, зупинені ключові норми соціального захисту діючого законодавства по найбільш знедоленим категоріям громадян: ветеранам війни і воїнам інтернаціоналістам, чорнобильцях, ветеранам військової служби, дітям війни і іншим категоріям. В підсумку маємо унікальний парадокс – мільйони зневажених ветеранів, пенсіонерів, інвалідів бідують при наявності однієї із найбільш досконалих законодавчих баз на пострадянському просторі.

Владна коаліція провела так званий секвестр або тотальне скорочення Державного і всіх місцевих бюджетів, чим по суті накинула зашморг на шию трудового люду.

В результаті «заморожена» мінімальна пенсія на жебрацькому рівні 949 грн. Це означає, що кожний четвертий з 13,5 млн. пенсіонерів буде отримувати пенсію на рівні 1000грн.і менше .І перспективи для підвищення-ніякої.

«Заморожена» мінімальна заробітна плата на рівні де-юре-1218 грн., а де-факто-852 грн, бо такою є ставка першого тарифного розряду. Як результат більше 2 млн. офіційно працюючих українців отримають заробітну плату меншу, часто меншу за мінімальну. Ще 3 млн. працюючих отримують за свою працю 2 тис. грн. і менше. А це означає, що кожний другий  офіційно працюючий житель України приносить в сім'ю менше 2 тис. грн. В структурі грошових доходів населення заробітна плата складає менше 40 відсотків, що зовсім не стимулює потяг до праці.

Що «розморозила» влада? Ціни на основні товари народного вжитку, тарифи на житлово - комунальні послуги і ціни на енергоносії. Вони стали своєрідним вироком кожному жителю України. Ціни на енергоносії зросли на 40-60%, приблизно така ж ситуація з тарифами на житлово - комунальні послуги.

Ліки, як і лікування, перетворилися на нездійсненну мрію не тільки ветерана і інваліда, але і більшості бюджетників.

Влада «обвалила» виплати молодим сім'ям при народженні дитини. Це зроблено методом встановлення єдиної виплати при народженні дитини в сумі 41 тис. грн. А це означає, що виплата на другу дитину зменшиться вдвічі, а третього-втричі. Іншими словами нинішня влада «допомогла» не лише ветеранам, інвалідам, працюючим, а дісталась вже навіть до громадян, які тільки народилися.

На жаль на цих «досягненнях» влада зупинятися не збирається. У цьому нас переконує проект Закону України, поданий Кабінетом Міністрів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень соціальної політики) реєстраційний номер 4648. Законопроектом вносяться зміни в 46 діючих законів України. Якщо він буде прийнятий, процес остаточного знищення системи соціального захисту буде завершений. Для довірливих громадян це подається під соусом «удосконалення» соціальної політики. Напевно можновладцям здається, що ще не все зроблено для безповоротного знищення народу України.

Це один з прикладів чому не голосує у парламенті фракція Комуністичної партії України! На жаль кращих законопроектів нинішня влада не пропонує для розгляду.




 

Переглядів: 478 | Додав: hordienko | Теги: КПУ, влада, Україна, Гордієнко, гуманітрна катастрофа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz