null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2011 » Травень » 26 » Сергій Гордієнко:«Обіцянка-цяцянка, а дурневі радість»
13:20
Сергій Гордієнко:«Обіцянка-цяцянка, а дурневі радість»
народный депутат Сергей Гордиенко   Звичайно, народ не може бути дурнем. Але, на мій погляд, до безмежної довірливості нашого народу та  того, як його дурять під час кожної виборчої кампанії,все ж  підходить саме ця народна приказка. Бо не зробивши ніяких висновків, люди кожного разу потрапляють у черговий капкан солодкої брехні.
      Давайте згадаємо набір обіцянок від нинішнього президента: багаті поділяться з бідними, бандити сидітимуть у тюрмах, про кроки назустріч людям,  про створення мільйонів робочих місць та ін. Або не менш солодкі обіцянки від нинішньої прем’єрки: виплата знецінених грошових заощаджень (сумновідома тисяча), відміна призову на військову службу, спекуляції на темі соціальних виплат тощо. 
    Незважаючи на постійні застереження комуністів, в першому і другому випадках  народ  масово повірив у ці побрехеньки і жорстоко розплачується  за це.
    Зустрічаючись з людьми, бачиш:  вони ще сподіваються, що передвиборні і щоденні обіцянки «помаранчевої» і «біло - сердечної» влади, можливо, здійсняться. А щоб підігрівати цю віру обдуреного народу, політики і представники засобів масової інформації, що обслуговують  владні клани, підкидають баєчку, мовляв  «владі заважають» виконувати  передвиборні обіцянки.
       Ці ж політичні сили в основному контролюють і владу на місцях: одні- адміністрації, інші -місцеві ради. Свою нездатність вирішувати хоч якісь проблеми людей пояснюють тією ж баєчкою або тим, що у всьому винна ( завжди у них хтось винен) політична і економічна ситуація, … яку   вони самі  і створили.
      Яскравим прикладом віртуозності брехні і  цинізму була широко розрекламована кампанія по виплаті «злощасної тисячі». Згадайте з якою помпезністю і піаром вона подавалася, але закінчилася  приниженням і глумлінням над людьми. 
       На погляд багатьох це мало бути уроком, але і сьогодні ще є тисячі довірливих, які сподіваються « на милість» природи,на манну небесну з неба,на « новиго месію», чи «нову лідерку»,  і тоді вже  життя простих людей нібито обов»язково зміниться на краще, як за помахом чарівної палички.
     Для тих, хто ще сподівається  на це, наведу у повному обсязі відповідь   нинішньої керівниці уряду Ю.В.Тимошенко, яку вона надіслала на моє звернення   виплатити            « горьовану тисячу» жительці  Оржицького району Полтавської області Кіяниці М.П. у зв’язку з досягненням нею  100-річного ювілею. Стало зрозуміло  і столітнім, і малолітнім - не діждешся милості від влади багатіїв.
       Тож, довірливі, уважніше прочитайте, чого вам чекати  від колишніх палких обіцянок тих, кому ви вірили безмежно:  «7147/0/2-09 від 10.04.09  На № 136 від 30.03.09  Народному депутатові України С.В.Гордієнку  Шановний Сергію Володимировичу!    Розглянувши Ваше звернення стосовно виплати компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень у сумі 2440 гривень гр. Кіяниці М. П. у зв'язку із 100-річним ювілеєм, повідомляємо.
       Стратегія і способи відновлення знецінених грошових заощаджень та страхових внесків, вкладених до 2 січня 1992 р. в установи Ощадного банку СРСР та державного страхування СРСР, що діяли на території України, а також у державні цінні папери: облігації Державної цільової безпроцентної позики 1990 року, облігації Державної внутрішньої виграшної позики 1982 року, державні казначейські зобов'язання СРСР, сертифікати Ощадного банку СРСР, визначені Законом України „Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України".
     Відповідно до статей 6 і 7 зазначеного Закону Кабінет Міністрів визначає щороку порядок здійснення компенсаційних виплат за знеціненими грошовими заощадженнями, договорами довгострокового страхування та погашення цінних паперів у межах асигнувань, передбачених Державним бюджетом України на відповідний рік.
    При цьому слід зазначити, що рішенням Конституційного Суду України від 10 жовтня 2001 р. № 13-рп/2001 встановлено, що положення статті 7 Закону України „Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України" в частині виплати компенсацій залежно від „віку вкладника" та „інших обставин" є неконституційними. Тому, починаючи з 2002 року, під час формування порядків здійснення компенсаційних виплат за знеціненими грошовими заощадженнями, договорами довгострокового страхування та погашення цінних паперів не застосовується принцип пріоритетності однієї категорії вкладників перед іншою.
     Законом України „Про Державний бюджет України на 2009 рік" затверджено видатки за програмою „Заходи щодо поступової компенсації громадянам втрат від знецінення грошових заощаджень" у сумі 250 млн. гривень.
     Стосовно визначення Кабінетом Міністрів конкретних напрямів використання бюджетних коштів та розмірів виплат з метою здійснення заходів передбачених у Державному бюджеті України на 2009 рік, громадяни будуть поінформовані через засоби масової інформації.
       Слід зазначити, що питання відшкодування грошових заощаджень і страхових внесків громадян перебуває під постійним контролем державних органів влади, однак його вирішення потребує певного часу.
       Відповідні роз'яснення надано заявниці.    Прем’єр-міністр України  Юлія Тимошенко».
       Як бачите, є  у цій цинічній відповіді  слова про стратегію, тактику, постанови, суди, контроль, але немає головного -  виконання обіцянки, яка давалася довірливому народу.        
Всім зрозуміло?: «Ось вам, люди,… «дулю з маком», а не виконання обіцянок!». Хоча… може щось ще і « тицьнуть» перед виборами для чергової приманки. І так у всьому, що обіцяла, обіцяє і буде обіцяти «майданута» команда «помаранчевих» і «біло- сердечних» політиканів . 
      Нині ці та інші «віртуози брехні» перебудовують свої ряди, міняють одежі і кольори,  шукають нові способи видурити довіру у людей. Для цього вони не гребуватимуть нічим, і ваше завдання не піддатися спокусі, не купитися на нові «обіцянки-цяцянки» буржуазних партій. Згадайте,  що: багаті ділитимуться з бідними,  бандити сидітимуть у тюрмах, про мільйони робочих місць,  повернення заощаджень, професійну армію, блага для дітей війни і ріст добробуту тощо. Згадайте, що вам вони  обіцяли і до чого довели ваше життя.    
      Не вірте ні нинішнім «месіям» і керівникам уряду, ні новим «кіндер – сюрпризам». Їхні обіцянки для народу є чистою брехнею і звичайною приманкою, як у  рибалки, щоб упіймати хороший улов. Пам’ятаймо, що смачну приманку роблять поки впіймають рибу, а потімї не питають - класти її  на сковороду, чи ні. 
      Невже нас не переконали  минулі роки солодких обіцянок від влади  і гірких розчарувань? Чи є у нас пам’ять і гордість великого народу ? Доки вас будуть дурити?  Прислухайтеся до голосу комуністів і  не дайте «пошити себе в дурні»  в черговий раз. 

Переглядів: 1182 | Додав: hordienko | Теги: Народный депутат Сергей Гордиенко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Margo  
0
Компартия должна доказать, что только она может защитить интересы простого человека.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz