null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Квітень » 22 » Оржиччина відзначила річницю з дня народження В.І.Леніна
23:10
Оржиччина відзначила річницю з дня народження В.І.Леніна

Слово «Ленін» відоме на всіх континентах. Одні вимовляють його з  любов’ю, інші - з ненавистю і люттю. Ця історична постать непересічна і неперевершена. «Пігмеї», які намагаються його критикувати, ще більше стають малозначущими на противагу ідеям , а головне практичним справам, які здійснив В.І.Ленін. Він «перевернув» Росію і світ у найкращому розумінні цього слова. Після Великої Жовтневої революції, яку  організувала і здійснила партія комуністів, і було побудоване соціалістичне суспільство. Світ змінився невпізнанно, бо зрозумів, що наймані робітники не лише можуть завоювати владу, а й побудувати суспільство, в якому немає експлуатації людини людиною та забезпечити  на ділі реальні права   простих людей.

                                                                                          

Нинішні «господарі життя» бояться і ненавидять В.І.Леніна і організовану ним Комуністичну партію за  цілеспрямовану боротьбу проти влади капіталу. Вони намагаються, щоб люди навіки забули слова «Ленін», «Комуністична партія», «класова боротьба», які в них викликають страх перед неминучою і невідворотною зміною суспільно-економічної формації і відповідальності перед судом історії за заподіяні злочини перед народами.

З цією метою паплюжиться і цькується Комуністична партія, очорняються  і перекручуються героїчні сторінки історії нашого народу, який зміг побудувати соціалізм і не на словах, а на ділі забезпечити реальні права людей на працю, освіту, охорону здоров’я, відпочинок, перемогти фашизм і здійснити перші кроки в завоюванні космосу.

                                                

Для нинішнього покоління комуністів і простих людей з глибини історії звучать і нині правдиві та пророчі слова великого Леніна: «Наша партія переживає нині важкі дні, але вона непереможна, як непереможний пролетаріат»,(Пов. зібр. тв., т.20, с.70).

«Усі революційні партії, які досі гинули, - гинули від того, що зазнавалися й не вміли бачити, у чому їхня сила, і боялися говорити про свої слабкості» (Пов. зібр. тв., т.45, с.118);

«Наша сила в проголошенні правди. (Пов. зібр. тв., т.11, с. 311-315); наша партія «не обманює робітників. Вона не дає обіцянок, яких виконати не можна» (Пов. зібр. тв., т.42, с.244);

«Не треба самообманів. Треба мати мужність дивитися прямо в очі неприкрашеній гіркій правді» (Пов. зібр. тв., т.36, с.76);

                                              

«Розвинення свідомості мас лишається, як і завжди, базою і головним змістом всієї нашої роботи» (Пов. зібр. тв., т.13, с.353);  «...треба обов'язково навчитися легально працювати в найреакційніших парламентах» (Пов. зібр. тв., т.41, с.10) - ці завдання з різних виступів Леніна, але вони особливо  актуальні в наші дні.

                                                         

Комуністи Оржиччини вірні ідеям В.І.Леніна  після перевороту 1991 року ні на день не припиняли послідовної боротьби за права простих людей та ідеали, проголошені вождем робітників і селян, в день відзначення річниці з дня його народження, провели в райцентрі і селах району покладання квітів до його пам’ятників, прийняли до лав Компартії нових членів та було вручено молодим комуністам партійні квитки.

До річниці з дня народження  В.І.Леніна зусиллями районної партійної організації проведено ремонт пам’ятника  в с.Заріг.

                                                     

В урочистих заходах, які проводилися в районі з нагоди відзначення дня народження вождя світового пролетаріату,  взяли участь члени ЦК Компартії України, секретарі обласного комітету партії О.М.Масенко та С.В.Гордієнко.

                                                       

Жителі району, які взяли участь в урочистостях, на практиці показали приклад та підтвердили слова знаменитого письменника Теодора Драйзера  «…народ, визволений Леніним з рабства, ніколи не допустить, щоб його знову перетворили на раба».

 

Прес-служба Оржицького РК КПУ

 

Переглядів: 512 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz