null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Листопад » 30 » Полтавщина: Депутати служать людям
21:49
Полтавщина: Депутати служать людям

В обласній раді депутатська фракція КПУ налічує всього 7 осіб, але її діяльність в інтересах вибор­ців надзвичайно відчутна.

Комуністи жодного разу не підтри­мали рішень, спрямованих проти про­стої людини. А от пропозиції депутатів - комуністів часто підтримувалися біль­шістю. Не дивлячись на те, що і попе­редня влада, і нинішня - неофашистсь­ка, проводили антикомуністичну ідео­логію, настійливість і аргументованість комуністів досягала позитивної мети.

Тільки завдяки бойовитості фракції підтримана ініціатива про виділення коштів із обласного бюджету для забезпечення безкоштовного лікуван­ня онкохворих жителів Полтавщини. В цьому році на ці цілі виділено понад 7 млн. грн..

З ініціативи комуністів щороку при­ймалися рішення про одноразову виплату коштів до Дня Перемоги учас­никам Великої Вітчизняної війни.

Були підтримані пропозиції по від­значенню річниць ВЛКСМ і ЛКСМУ з виділенням коштів із обласного бюдже­ту на ці цілі.

Тільки завдяки наполегливості депутатів-комуністів прийняті рішення про виділення коштів на впорядкуван­ня Парку - пам'ятки місцевого значення в с. Заріг Оржицького району - 400 тисяч грн. та ремонт дитячого садка в смт Оржиці - 300 тисяч грн., на капітальний ремонт дороги в м.Хорол - 2 млн. 200 тис. грн.

За подачі комуністів запроваджено щорічну премію імені Героя Радянського Союзу Нескореної пол­тавчанки - Лялі Убийвовк у трьох номінаціях. Приємно, що одним з перших лауреатів цієї премії став комуніст, депутат Кременчуцької районної ради І.Ф.Паліївець.

Тільки за поточне скликання депутатами - комуністами вирішено питання про надання матеріальної допомоги більше, ніж 500 жителям Полтавщини. Це не враховуючи сприяння вирішенню маси питань по наданню юридичної допомоги при порушені норм ЖКГ, трудових спорів, невиплати заробітної плати та іншої  тематики.

Всі ці приклади говорять про те, що навіть в умовах олігархічного капіталізму, антикомуністичної істерії при наполегливості і актив­ності депутати - комуністи можуть ініціювати і вирішувати багато доб­рих справ в інтересах простих людей - приклад гідний для наслі­дування депутатам рад усіх рів­нів.

Р.Л.Крайнова,

депутат Полтавської обласної

ради, фракція КПУ

Переглядів: 476 | Додав: kommynist | Теги: Гордієнко, КПУ, комуністи, Полтавщина, Депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz