null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Полтавщина: Комуністи аналізують підсумки виборів
19:53
Полтавщина: Комуністи аналізують підсумки виборів

Комуністи Оржиччини вирішили невідкладно провести збори у всіх парторганізаціях району, на яких обговорити підсумки виборчої кампанії, що завершується.

31 жовтня ц.р. такі збори були проведені в первинній партійній організації с. Старий Іржавець . Учасники зборів вели ділову розмову про брутально - антиконституційні умови,  в яких проходили вибори, аналізували причини, що не дозволили партії пройти до парламенту, агітаційно-роз’яснювальну роботу  комуністів первинної організації на усіх етапах виборчого процесу. Всього за Компартію України проголосувало у цьому селі 7,72 відсотка виборців.

Обурювалися брутальною поведінкою влади, яка організувала безпідставне судилище над партією, цькування, паплюження комуністів, заборонила доступ до засобів масової інформації, що неприпустимо для країни, яка позиціонує себе як правова  демократична держава.

Головна увага комуністів зосереджувалася на необхідності збереження партійних організацій і активістів, активної роботи з людьми. Не допустити розчарування і зневіри. Розпрощатися з тими, хто сумнівається у необхідності продовження боротьби з владою за конституційні і соціальні права. Активізації агітаційної роботи всіма доступними видами агітації, через регіональні і місцеві партійні газети. Підготовки спеціальних випусків для районів і кожного села по найбільш важливих соціально-економічних проблемах місцевого рівня.

Обурювалися можливими згубними наслідками анонсованої владою територіальної реформи, запровадження нових податків і першу чергу на нерухомість., постійним ростом цін і тарифів.

В роботі зборів взяв участь і виступив перший секретар Оржицького РК КПУ, народний депутат України С.В.Гордієнко та голова контрольно – ревізійної комісії І.І.Буряк.

Прес-служба Оржицького РК КПУ

Переглядів: 436 | Додав: kommynist | Теги: КПУ, Гордієнко, вибори, Полтавщина, Оржиччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz