null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Квітень » 3 » Прийом громадян в селах Лубенщини
08:55
Прийом громадян в селах Лубенщини

2 квітня ц.р. народний депутат С.Гордієнко провів прийом громадян в селах Новооріхівці, Оріхівці та Березівці  Лубенського  району.

В селі Новооріхівка група місцевих жителів, які прийшли на прийом до депутата  порушила питання стану та перспектив роботи місцевого цукрозаводу, який є роботодавцем для багатьох селян, але в останні роки підприємство згортає своє виробництво. Нині існує серйозна загроза припинення його роботи та демонтажу обладнання. Заявниками передано через депутата звернення до керівництва держави щодо недопущення його закриття та можливості реприватизації, так як власники не виконали положень приватизаційно-інвестиційних умов.

Проблему міждержавних відносин з Молдовою і повернення громадянам  збережень, знецінених вкладів СРСР, які проживали на території цієї держави та змушені були виїхати на Україну, підняла Г.І.Трубка, І.П.Уманець висловив свою позицію щодо соціальної політики нинішньої влади та задав питання перспектив виплат дітям війни і чорнобильцям за вже прийнятими остаточними рішеннями судів, В.Г.Чумарного хвилювали питання пенсійного забезпечення та можливості оформлення до соціального закладу, М.С.Фисун від імені жителів села порушив болючу проблему закриття дільничної лікарі. Ряд жителів цього села звернулися до депутата з проханням порушити клопотання перед урядовими структурами щодо виконання ними попередньої обіцянки  щодо ремонту покрівель багатоквартирних будинків, на які вже виготовлена проектно-кошторисна документація й подані відповідні документи, але десь загубилися в коридорах влади, та можливості надання посильної фінансової допомоги місцевому дитячому садку.

В селі Оріхівка на прийомі в депутата  місцевими жителями в особі В.Ф.Кравченка порушена проблема передчасного відключення від тепла місцевої школи, М.М.Базя говорив про питання недопущення скорочення   посади лаборанта в місцевій медичній амбулаторії, С.П.Масюк та М.М.Пампура  - про необхідність виділення пастівника для селян та ремонту доріг, Т.П.Бугайову та М.В.Крупського хвилювала проблема виділення земельних паїв для працівників соціальної сфери та можливості виїзду лікаря для прийому громадян в с.Оріхівку, П.Й.Фісун непокоїли проблеми ціноутворення на молоко, порядку та можливості отримання довідки від податкового агента про право фізичної особи на отримання доходу без утримання податку,причин заборони її в обробітку земельної ділянки, наданої для ведення особистого селянського господарства, І.В.Пилипенко від імені жителів Агромістечка порушив питання ремонту покрівель на багатоквартирних будинках, які обіцяла провести влада, а К.П.Хорішман хвилювало питання працевлаштування молоді, яка після закінчення вищих навчальних закладів не має роботи, в тому числі і двоє її дітей.

За результатами прийому народним депутатом будуть підготовлені відповідні депутатські запити і звернення.

У виїзному прийомі громадян на Лубенщині взяв участь перший секретар РК Компартії України Г.С.Тягло.

 

Прес-служба Лубенського РК КПУ

 

Переглядів: 529 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Aлла  
0
Как хорошо, что этим людям есть куда обратиться за помощью. А вот в Полтаве некуда пойти попросить помощи. А может это и к лучшему, если рассмотреть философский аспект вопроса. А с другой стороны, если подумать, почему сахарный завод сворачивает пр-во, наверно терпит убытки. А откуда убытки? Наверно менержеры плохо работают, не обеспечивают всей цепочки производственного цикла. Ведь доходный завод никто останавливать не будет! В принципе, даже если нет свеклы, кто мешает ее закупить и завезти. По любому, копеечная выгода лучше, чем убыток. То есть, беды наши от того, что плохо работаем снизу доверху. Надо кардинально менять все, так как, похоже, все летит в Тартары. Люди чего то ждут., льгот, помощи, субсидий, обычные среднестатистические люди, обыватели, семьянины, их миллионы, и они покорно ждут с протянутой рукой, строятся в очереди, распихивают плечами не льготников. Не пора ли менять "консерваторию"?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz