null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2011 » Листопад » 20 » Робота депутата-комуніста в окрузі
13:18
Робота депутата-комуніста в окрузі
    Комуністи вважають одним з найважливіших обов’язків депутатів рад усіх рівнів-роботу із виборцями. Адже людьми порушуються болючі проблеми нинішнього життя, які портебують розв’язання, а депутати – комуністи ніколи не ухилялися від вирішення найскладніших питань, хоча в умовах буржуазного ладу це робити досить складно.  
    Ефективно використовуючи час роботи з виборцями, передбачений планом роботи Верховної ради України, народний депутат України від Полтавщини Сергій Гордієнко провів особисті прийоми громадян Оржицького, Хорольського, Семенівського, Лубенського району та м.Лубни, взяв участь у роботі колегії Полтавської обласної адміністрації, виступив в ефірах обласного радіо і телебачення та провів публічні зустрічі і звіти про свою роботу та роботу фракції Компартії у Верховній Раді України перед виборцями м.Лубни, Оржицького та Зіньківського районі.
    В ході прийомів громадян та на зустрічах з виборцями громадянами були порушені важливі питання суспільно-політичного життя та перспектив їх законодавчого врегулювання і практичного вирішення та висловлено подяку особисто депутату і фракції Компартії України за постійну й цілеспрямовану роботу по захисту інтересів людей і Полтавського регіону. Надзвичайно гострою для кожної родини Полтавщини залишаються проблеми невпинного росту цін на товари першої необхідності і неспроможності сімей винесення цього тягару, недоступності отримання належної медичної допомоги через високу вартість проведення складних операцій, соціальних виплат пільговим категоріям, в першу чергу, дітям війни і чорнобильцям, питання врегулювання земельних відносин і надання послуг в житлово-комунальній сфері, роботи правоохоронних оганів, раціонального використання надр,зайнятості населення, закриття закладів соціальної сфери,тощо.
    По кожному порушеному питанню народним депутатом С. Гордієнком підготовлено відповідні депутатські запити і звернення до центральних, регіональних і місцевих органів влади з вимогою усунення порушення законодавства та клопотання про надання відповідних допомог і роз’яснень, подано ряд законодавчих ініціатив.
     Саме за результатами подібних зустрічей з виборцями на Полтавщині та інших регіонах України народним депутатом С.Гордієнком вже підготовлено та подано на розгляд Верховної ради України близько 200 законопроектів, оголошено 181 депутатський запит та декілька тисяч депутатських звернень в інтересах виборців ( інформація про діяльність на офіційному сайті Верховної Ради України: rada.gov.ua- народний депутат Гордієнко С.В. та персональному сайті: hordienko.at.ua).Кеш Комінформ
Переглядів: 619 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz