null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » С.ГОРДІЄНКО: ЧИ СКОРО БУДЕМО ПЛАТИТИ ПОДАТКИ ЗА ТЕ, ЩО ДИХАЄМО?
10:02
С.ГОРДІЄНКО: ЧИ СКОРО БУДЕМО ПЛАТИТИ ПОДАТКИ ЗА ТЕ, ЩО ДИХАЄМО?

Попри фальшиві передвиборні обіцянки скоротити податковий тиск та підняти рівень життя людей влада вишукує нові  форми і методи поповнення казни. Напевно скоро примусять людей платити навіть за те, що вони дихають.

Неприємною несподіванкою для людей було введення військового податку, збільшення відрахувань у пенсійний фонд при обміні валюти, податок на пасивні прибутки громадян тощо.

Нещодавно владою був обнародуваний проект податкової реформи, який за відсутності комуністів у новій Верховній Раді безперечно буде «продавлений» через підконтрольних Уряду і Президенту депутатів.

Які чергові неприємності готує нова влада для людей? Приміром, якщо буде прийнято цей законопроект, то він стосуватиметься кожного, в кого є якась нерухомість.

Якщо в тебе є однокімнатна старенька квартира, площею 40 метрів, то щороку плати понад 900 грн., що майже дорівнює  одній місячній  мінімальнімальній заробітній платі чи пенсії.

Податок на нерухомість буде «здиратися» з кожного, в кого вона хоч якась є. Площа, стан, тип нерухомості значення не матиме.

Нині таким податком обкладаються лише об’єкти житлової нерухомості при умові, що площа квартири перевищує 125, житлового будинку понад 250 квадратних метрів.

Як цей закон в комплексі з постійно зростаючими цінами на житлово-комунальні послуги, ліки, товари першої необхідності вплине на добробут наших людей? Безперечно це остаточно поставить найбідніших людей на межу виживання, бо прийдеться платити податок навіть за собачу будку.

Чи вплинуть ці  нововведення на ріст цін на оренду житла, іншої нерухомості? Звичайно. Сім’ї, які не мають власного житла і його винаймають платитимуть за його оренду вже значно дорожче тощо.

Отакий подарунок людям готує влада українському народу більшість якої обрала  її  на останніх  виборах.

У минулому ж скликанні саме за наполяганням фракції КПУ вдалося відстояти позицію щодо недопущення збільшення податкового тиску на громадян в питаннях нерухомості. Про це заявляю з упевненістю, як автор законопроекту і поправок до Податкового кодексу, які мною вносилися за дорученням Компартії України.

С.Гордієнко, народний

 депутат України, КПУ



 

Переглядів: 380 | Додав: kommynist | Теги: КПУ, налог, власть, недвижемость, Гордиенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz