null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Серпень » 1 » С.Гордієнко: Який був сенс у проведенні закритого засідання Верховної Ради України?
19:32
С.Гордієнко: Який був сенс у проведенні закритого засідання Верховної Ради України?

Ореол утаємниченості  щодо закритого пленарного засідання Верховної ради розвіявся. Стало зрозуміло усім, що ніякої закритої інформації там звучати не могло. Вся інформація з якою виступив керівник оборонного відомства нічим не відрізнялася від щоденних повідомлень засобів масової інформації.

Весь секрет полягав у тому, що від українського народу слід було утаємничити хід розгляду та результати поіменного голосування за ряд законопроектів «непопулярного» характеру (щоб напередодні виборів кожен з депутатів міг говорити, що він не підтримував цих законопроектів), а точніше за законопроектів щодо внесення змін до Податкового кодексу та кошторису держави, які перекладали тягар війни і провальну політику влади в економічній і соціальній сфері на плечі зубожілого народу.

Людей зокрема насторожує, введення так званого військового податку. Зазначений збір уряд запропонував стягувати за ставкою 1,5% з доходів фізичних осіб у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, що нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв'язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу у лотареї. А насторожує тому. що прожити на мінімальну зарплату і так неможливо, а ще вирахують і податок на війну, яку безсумнівно потрібно було недопустити, і портрідно негайно завершити приступивши до мирних переговорів.

Досить довгі торги велися за те, щоб підвищити податки на найбільш прибуткові бізнеси, які знаходяться в руках олігархів. Тут влада з бізнесом знайшла копроміс і дещо збільшила плату за використання надр, але звільнила від оподаткування ПДВ операцій з експорту зернових і технічних культур в інтересах зернотрейдерів).

Показушними є новації про зменшення заробітних плат народним депутатам і чиновникам вищого рангу, через те що Президент і більшість урядовців та депутатів є мільйонерами і мільярдерами і для них це особливого значення не матиме, адже вони живуть не на зарплату.

Зрозуміло, що найдошкульніше ці зміни вдарять по статках простих людей, які на собі особливо відчують вплив війни, росту цін тарифів і послуг.

Не дуже хотілося владі і депутатам «світитися» законопроекту щодо газотранспортної системи України, а точніше передачі її в управління американським і європейським компаніям. Слід відмітити, що розгляд подібних законопроектів тодішня опозиція, а нинішня влада в минулому вважала зрадою національних інтересів, а нині відстоюванням тих же національних інтересів.

«Циркові ветребеньки» очільника Уряду з відставкою були чисто політично-популіськими із заздалегідь прогнозованим результатом, що засвідчили боротьбу кланів на владному олімпі.

Слід зазначити, що депутати-комуністи не могли підтримати такі бюджетні новації Уряду, які переклали основний тягар на плечі людей та одностайно проголосували за відставку нинішнього Прем'єр-мінстра.

Закрите засідання парламенту виявилося ні чим іншим, як маніпулюванням свідомістю виборців. Депутати комуністи не голосували за Постанову про проведення закритого засідання Верховної Ради, бо вважають, що парламент повинен працювати у відкритому режимі і найважливі питання мають розглядатися гласно, щоб свідком цього був весь народ України.

Переглядів: 454 | Додав: kommynist | Теги: КПУ. Верховна Рада, податок, Гордієнко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz