null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Квітень » 19 » С.Гордієнко: Комуністи вимагають від урядовців вирішити проблему забезпечення населення скрапленим газом
10:30
С.Гордієнко: Комуністи вимагають від урядовців вирішити проблему забезпечення населення скрапленим газом

Вже не перший рік через маніпуляції урядових структур найбільш соціально незахищені верстви населення, які не змогли , через відсутність коштів підвести до своїх осель природний газ потерпають від того, що на  спеціалізованих  аукціонах  для областей України виділяється мізерна його кількість і найбідніші змушені його купляти за комерційною ціною.

Захищаючи інтереси людей народний депутат України С.Гордієнко від імені фракції Компартії України звернувся до урядовців з депутатським запитом у якому зокрема говориться: «Вкотре змушений звернутися  з приводу незадовільного забезпечення населення Полтавської області балонним скрапленим газом.

 На мою адресу і в 2014 році продовжують надходити звернення з більшості районів Полтавської області про те, що населення незадовільно забезпечується балонним скрапленим газом. Причина полягає в тому, що через систему спеціалізованих аукціонів для підприємств області виділялися у минулому році надзвичайно мізерні об’єми цього газу, а у цьому році такі аукціони взагалі не проводяться і населення позбавлене можливості отримувати скраплений газ. Люди змушені шукати можливість придбання значно дорожчого комерційного газу.

Від цього потерпають соціально незахищені верстви населення, які за своїми статками не змогли газифікувати оселі. Всього в області нараховується понад 30 тис. таких абонентів.

Попередні депутатські запити і звернення, особисте спілкування з урядовцями не мало ніяких позитивних наслідків і це при тому, що область належить до найбільш нафтогазовидобувних в Україні, має декілька заводів по виготовленню скрапленого газу та виготовляє його понад 30 тис. тонн на добу.

У минулому році Полтавській області щомісяця виділяли 21 тонну газу, хоча потреби значно більші, а у цьому році газ перестав виділятися зовсім.

Своїми діями попередня і нинішня центральна влада створює суттєві проблеми соціально незахищеним сім’ям, атмосферу соціального напруження та недовіри до неї.

Виходячи з цього від імені фракції Компартії України вимагаю від Кабінету Міністрів України, міністерств енергетики та вугільної промисловості, економічного розвитку і торгівлі врешті вирішити цю проблему і перестати збиткуватися над полтавчанами і жителями інших областей України».

Переглядів: 345 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz