null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Серпень » 16 » С.Гордієнко: Уряд країни дав наказ: «Військовим безхатченкам - бути!»
21:44
С.Гордієнко: Уряд країни дав наказ: «Військовим безхатченкам - бути!»

В післярадянський період буржуазна влада послідовно знищувала Збройні Сили, ігнорувала законодавство України, щодо соціального захисту та соціальних гарантій сімей військовослужбовців та військовослужбовців звільнених в запас. Особливо кричуща ситуація склалася у питаннях забезпечення військових житлом. Нині в чергах на отримання житла перебувають : близько 45 тисяч військовослужбовців Збройних сил України, понад 12 тисяч військовослужбовців звільнених в запас або у відставку та близько 13 тисяч учасників бойових дій, які перебувають на квартирному обліку в місцевих органах влади, а також близько 30 тисяч сімей безхатченків інших силових міністерств і відомств.

З конкретними пропозиціями (17 пропозицій) щодо шляхів вирішення цієї проблеми на адресу народних депутатів України звернулася Громадська Рада при Міністерстві оборони України.

За дорученням фракції Компартії України народний депутат України С.Гордієнко звернувся до нинішнього Уряду з вимогою вивчити пропозиції військових та запропонувати поетапні шляхи вирішення цієї проблеми, адже за попередніми підрахунками для забезпечення житлом бездомних військовослужбовців потрібно близько 14 млрд. грн.

Замість конкретних шляхів вирішення цієї гострої проблеми нинішня влада надала відписку такого змісту: «05.08.2014 №3218/0110-14/081 Народному депутату України Гордієнку С.В. Шановний Сергію Володимировичу! Міністерство соціальної політики України на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 25.07.2014 №27783/1/1-14 розглянуло Ваше депутатське звернення……стосовно забезпечення житлом військовослужбовців, ветеранів військової служби та членів їх сімей і в межах компетенції повідомляє наступне.

Фінансування видатків для забезпечення житлом громадян пільгових категорій, у тому числі для забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас, у 2014 році планувалося здійснювати в межах бюджетних призначень, передбачених Мінсоцполітики за бюджетною програмою КПКВК 2501100 «Забезпечення житлом інвалідів війни, воїнів-інтернаціоналістів, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, інвалідів по зору та слуху, військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, для відселення їх із закритих та віддалених населених пунктів військових гарнізонів».

 Однак відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» від 17.03.2014 «1128-УІІ всі призначення за вказаною програмою було знято.

 Мінсоцполітики разом з Мінфіном постійно опрацьовують питання щодо відновлення у Державному бюджеті України відповідної програми стосовно забезпечення житлом громадян пільгових категорій та виділення необхідного обсягу видатків на реалізацію вказаної мети.

 З огляду на вищевказане у разі передбачення у державному бюджеті необхідних видатків питання забезпечення житлом зазначеної категорії громадян буде розглянуто в установленому порядку….    З повагою Міністр Л.Денісова».

Висновок. Нинішня влада навіть ліквідувала у кошторисі держави програму забезпечення житлом військових. Виходить Уряд країни дав наказ: «Військовим безхатченкам - бути!».

Переглядів: 402 | Додав: kommynist | Теги: КПУ, Гордієнко, військовослужбовці, житло, влада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz