null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Травень » 20 » С.Гордієнко - влада має почути і захистити селян Полтавщини
13:36
С.Гордієнко - влада має почути і захистити селян Полтавщини

Шановний  головуючий! Шановні колеги! Шановні  громадяни України!

Я хотів би привернути  увагу до двох проблем, з якими до мене звернулися жителі Полтавщини.

По-перше. На особистому прийомі до мене звернулися жителі села Оболонь Семенівського району Полтавської області щодо недопущення   реорганізації та закриття місцевої лікарні. Під час спілкування  громадяни висловили свою стурбованість та негативне ставлення до намірів влади провести реорганізацію лікувального закладу. Реорганізацію вони сприймають як спробу закрити лікарню і позбавити належного  медичного обслуговування жителів цього та навколишніх сіл.

Вони підкреслили, що влада планомірно намагається це зробити вже не перший рік. З цією метою лікарня не фінансується належним чином вже багато років і деградує.

Жителі територіальної громади наполягають провести публічне обговорення цієї проблеми на зборах громади за участю: представників профільного міністерства, керівництва обласної і районної державних адміністрацій, депутатського  корпусу обласної та районної ради та  прийняти виважене рішення  яке б захистило інтереси жителів та не допустило  погіршення медичного обслуговування людей. 

Інша ще проблема. Загроза знищення нависла над Оріхівським цукровим заводом, який знаходиться в селі Новооріхівка Лубенського району Полтавської області. Є загроза, що він не буде працювати 2012 році та його знищать, як це вже сталося з багатьма цукровими заводами України. Нині завод перебуває в критичному стані, постійно міняються власники, є наміри вирізати його в найближчий час. Люди волають і просять від влади допомоги та звертаються до керівництва Уряду, Генеральної прокуратури,  області щодо захисту Оріхівського цукрозаводу. Вони просять вивчити правомірність його приватизації, перепродажу, доведення до банкрутства та повернення у державну власність, а також врешті - решт примусити розрахуватися за оренду земельних часток-паїв ДП "Нафком-Агро", яке контролювало до останнього часу, як завод так багато землі в Лубенському, Хорольському та інших районах Полтавської області та не розрахувалися із людьми за використання земельних паїв в 2011 році.

Люди сподіваються, що влада почує про їхні біди та застосує усі важелі державного впливу для захисту інтересів людей праці.

Дякую за увагу.

 

 

Переглядів: 444 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz