null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Березень » 14 » С.Гордієнко: Влада має захистити інтереси селян
21:02
С.Гордієнко: Влада має захистити інтереси селян

14 березня ц.р. народний депутат України С.Гордієнко  звернувся з депутатським запитом до в.о.Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ, голови державної інспекцї з питань праці,голови Полтавської адміністрації  щодо захисту інтересів працівників товариства з обмеженою відповідальністю «Яромир - Агро» Оржицького району Полтавської області в питаннях виплати боргів із заробітної та орендної плати за використання земельних паїв.

В запиті депутата-комуніста, зокрема, говориться: «На особистому прийомі до мене повторно звернулися працівники ТОВ «Яромир-Агро» (с.Старий Іржавець Оржицького району Полтавської області) щодо проблем невиплати заробітної та орендної плати за використання земельних паїв (копія звернення додається).

Проблема невиплати заробітної плати по цьому товариству має хронічний характер та неодноразово розглядалася у минулому. Керівники зазначеного товариства уникають зустрічі із селянами та представниками місцевої влади». 

Загальний борг перед селянами становить декілька сот тисяч гривень. Попередні депутатські звернення  до представників регіональної і місцевої влади нажаль не мали результату.

В рамках загальнопартійного проекту «Робота.Захист.Зарплата» депутати-комуністи вимагають погашення боргів перед людьми в Україні і мають значний успіх.

Депутати-комуністи також вимагають поставити на голосування у парламенті свій законопроект, за яким боржники мають виплачувати пеню за кожний прострочений день з виплати заробітної плати.

Та життя показує, що буржуазні влади змінюються, але суть їх залишається однаковою, бо жодна з них не збиралася, не збирається і не буде підтримувати законопроектів, які захищають права простого трудівника. 

Переглядів: 420 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz