null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2011 » Листопад » 29 » С.Гордієнко взяв участь у практичних зайняттях студентів - майбутніх управлінців
20:28
С.Гордієнко взяв участь у практичних зайняттях студентів - майбутніх управлінців
    15-17 листопада відбулися виїзні практичні заняття слухачів другого курсу факультету магістерської підготовки денної форми навчання спеціалізації "Публічне адміністрування", "Регіональне управління" та "Політичні інституції та процеси" на базі органів державної влади в місті Київ. В рамках цього заходу було проведено "Школу молодого вченого", в якій взяли участь ще й студенти п’ятого курсу факультету соціально-економічного управління.
    В ході занять відбулися візити до деяких центральних органів виконавчої влади, Парламенту України та закладів Національної академії наук України. Зокрема, в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбулася робоча зустріч з директором департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва О.М. Непомнящим.
    16 листопада делегація ХарРІ НАДУ відвідала відкриття сесії Верховної Ради України. В цей же день було також проведено практичне заняття в Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради. Під час заняття в обговоренні практичних питань приймали участь народні депутати України, а саме заступники голови Комітету Ю.Б. Ключковський та В.М. Сінченко, секретар Комітету С.В. Гордієнко, Завідувач секретаріату Комітету Анжела Малюга На цьому занятті обговорювались питання реформування адміністративно-територіального устрою України, виборче законодавство та процедури прийняття законів України.
   Такий формат виїзних практичних занять стає традиційним для слухачів магістратури, які спеціалізуються на кафедрі регіонального управління та місцевого самоврядування. Кожного року викладачі цієї кафедри організовують для магістрантів проведення таких цікавих та корисних занять. А з цього року до процесу залучилися ще й студенти.

Переглядів: 526 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz