null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Липень » 3 » С.Гордієнко за тиждень провів 19 зустрічей з виборцями та особистих прийомів громадян
14:20
С.Гордієнко за тиждень провів 19 зустрічей з виборцями та особистих прийомів громадян

З 23 червня по 2 липня народні депутати працювали у виборчих округах. Народний депутат України С.Гордієнко провів 19 особистих прийомів громадян, зустрічей з виборцями та керіниками територіальних громад в селах - Золотухи, Денисівка, Заріг, Лазірки, Новооржицьке,  Оржицького району, Мацьківці, Михнівці, Ісківці Лубенського району, Ялосовецьке, Трубайці, Грушино Хорольського району, Погребняки, Дем’янівка, Іванівка Семенівського району, с.Білоцерківка, Бірки, Поділ Великобагачанського району, з виборцями мікрорайонів № 2, 7 м.Лубни та виступив  в ефірі Полтавського обласного радіо та телебачення.

Гордієнко. КПУ. Виборці

У ході особистих прийомів громадян і прийомів виборців громадянами була порушена ціла низка проблем життя територіальних громад, економічної і соціальної політики нинішньої влади, намірів пароведення широкомасштабної територіальної реформи.  

КПУ виборці Гордієнко

У процесі зустрічей від керівників територіальних громад, шкіл, лікарняних, дошкільних, позашкільних закладів на адресу депутата поступила низка клопотань про надання допомог для проведення ремонтів та придбання різного обладнання і матеріалів. Всі вони були негайно вирішені.

КПУ, Гордієнко, виборці

Зокрема, Денисівська, Зарізька школи, Лазірківський будинок дитячої та юнацької творчості Оржицького району отримали допомоги на проведення поточних ремонтів, Зарізький будинок культури отримав музичний центр.

КПУ, Гордієнко, виборці

Надав депутат і допомогу в придбанні постільної білизни,  множильної техніки, спортивного обладнання  і вікон  Ісківському, Войнихівському дитячим садкам, Мацьківській, Войнихівській школам Лубенського району.

КПУ, Гордієнко, виборці

Невідкладно виконаними були і звернення жителів села Погребняки і Дем’янівка Семенівського району про матеріали для ремонту сільського клубу та місцевих шкіл.

КПУ, Гордієнко, виборці

Не залишилися поза увагою депутата і клопотання Степанівської, Балакліївської середніх шкіл, Якимівської бібліотеки та місцевого дитячого садка, культпрацівників Бірківського будинку культури і медичної амбулаторії с.Поділ, працівників бібліотеки с.Гоголеве, ФАПу с.Матяшівка Великобагачанського району, які отримали музичне, компютерне, холодильне обладнання та матеріали для ремонту закладів.

На Хорольщині народний депутат залишив добру згадку, надавши допомогу для придбання електрообладнання для медичної амбулаторі с.Вишняки, постільної білизни для Покровобагачанського дитячого садка, музичного обладнання для Єрківського сільського клубу, матеріалів для ремонту школи в с.Новачиха.

Ряд громадян клопотали про надання матеріальних допомог на лікування і їх отримали.

КПУ, Гордієнко, виборці

Із решти проблем депутатом підготовлені відповідні запити і звернення до виконавчих органів влади про усунення проблем, які заважають життєдіяльності громад і окремих депутатів.

КПУ, Гордієнко, виборці

КПУ, Гордієнко, виборці

КПУ, Гордієнко, виборці

КПУ, Гордієнко, виборці


Переглядів: 431 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz