null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Квітень » 28 » С.Гордієнко звернувся до Уряду та влади Полтавщини щодо необхідності вирішення проблеми будівництва дитячого садка у Великих Сорочинцях
17:05
С.Гордієнко звернувся до Уряду та влади Полтавщини щодо необхідності вирішення проблеми будівництва дитячого садка у Великих Сорочинцях

Знамениті Великі Сорочинці, оспівані М.В.Гоголем і «обласкані» щорічними відвідинами найвищих посадовців держави, не мають сучасного дошкільного закладу. Він знаходиться у пристосованому приміщенні. Санітарні умови для дітей, м’яко кажучи, далекі від ідеальних. Багато дітей не мають змоги отримувати дошкільну освіту, бо не можуть потрапити до дошкільного навчального закладу через чергу.

В селі 20 років стоїть недобудоване приміщення дитсадка. Його спорудження розпочалося при Радянській владі, яка дбала про дітей, але не встигла добудувати. Нинішня - про дітей забула. Тому і поневіряються  дошкільнята з Великих Сорочинець по колишніх попівських хатах.

З цією проблемою батьки дітей  звернулися до народного депутата України, який  нещодавно проводив зустріч з селянами.

Депутат-комуніст невідкладно звернувся до  Прем’єр Міністра України, Міністра освіти і науки, молоді та спорту, голови Полтавської облдержадміністрації, голови Миргородської райдержадміністрації з депутатським запитом:«Щодо необхідності будівництва дошкільного закладу в с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області та невідкладне забезпечення  прав дітей села на дошкільну освіту».

В ньому говориться: « На мою адресу надійшло колективне звернення жителів с.Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області з приводу того, що в селі склалося складне становище з дошкільною освітою дітей, через відсутність  закладу, який би відповідав сучасним вимогам.

У селі лише 55 дітей відвідує дошкільний  заклад. Ще 60 перебуває на черзі. Нинішнє  приміщення дошкільного навчального закладу знаходиться в старій попівській хаті і розраховане на 27 місць. Приміщення аварійне.

Про дану проблему знає влада, але проблеми не вирішує. Щорічно до села приїджають на Сорочинську ярмарку найвищі посадовці держави, але за ярмарковими клопотами не бажають ознайомитися і допомогти вирішити сільські проблеми і, в першу чергу, добудови чи будівництва дитячого садка.

У селі вже багато років стоїть недобудоване типове приміщення дошкільного закладу. Будівництво не встигли завершити при Радянській владі, а нинішній владі проблеми дошкільної освіти дітей не потрібні.

Виходячи з цього, прошу Вас, шановні Миколо Яновичу, Дмитре Володимировичу, Олександре Васильовичу, Олександре Васильовичу, дати доручення відповідним  виконавчим органам влади вивчити ситуацію, що склалася  в питаннях дошкільної освіти у с.Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області  та, нарешті, добудувати  чи спорудити новий дошкільний заклад для дітей села. Виконуючи прохання жителів села, прошу Вас зустрітися з ними та у ході відкритої зустрічі висловити позицію влади щодо даної проблеми. Її вирішення  слугуватиме соціально-економічному і культурному розвитку регіону та високому авторитету влади.

Сподіваюся на розуміння і підтримку».

 

Переглядів: 441 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz