null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Грудень » 21 » Сесія Полтавської обласної ради: Питання розглянуті. Бюджет затверджено. Чи покращиться життя - побачимо.
22:58
Сесія Полтавської обласної ради: Питання розглянуті. Бюджет затверджено. Чи покращиться життя - побачимо.
21 грудня 2011 року відбулося чергове пленарне засідання  сесії Полтавської обласної ради шостого скликання.

До уваги  депутатів, які цього дня взяли участь у засіданні, було запропоновано порядок денний, що нараховував понад 20 питань.

                                                                                                                           

Безперечно ключовими питаннями порядку денного були питання про Програму економічного і соціального розвитку Полтавської області та бюджет на 2013 рік.

Слід зауважити, що однин з найважливіших документів області - Програма економічного і соціального розвитку Полтавської області була взагалі розглянута без доповіді і обговорення, що є незрозумілим, адже саме від розвитку економіки області залежатиме виконання бюджету і рівень життя кожного краянина.

                                                                                                                           

«В'яле» обговорення бюджету свідчило про те, що кращого не буде і потрібно приймати доведені цифри. Спроби  керівника фракції Компартії України в обласній раді О.М.Масенка зосередити увагу депутатів на необхідності вирішення хоча б проблеми безкоштовного лікування онкологічних хворих знайшло запевнення влади, що «все буде добре і ситуація знаходиться під контролем». Але всі присутні розуміли, що ці запевнення фактично нічим не підкріплені і побори онкохворих напевне будуть продовжуватися. Масенко О.М. звернувся до засобів масової інформації із зверненням нарешті зайняти громадянську позицію і взяти під контроль виконання запевнення посадовців, щодо безоплатного лікування онкохворих в обласному онкологічному закладі (http://www.poltava.pl.ua/news/19789/ 

                                                                                                                           

Фракція Компартії України за бюджет області на 2013 рік не голосувала, бо він не дає відповідей, як будуть вирішуватися найбільш болючі соціальні проблеми Полтавщини.

В ході роботи Голова обласної виборчої комісії оприлюднив рішення обласної виборчої комісії про визнання депутатами, обраними до Полтавської обласної ради, Григорія Тягла (Компартія України) та Володимира Ярмоли (Фронт змін) - замість тих депутатів, які вибули.

В «різному» депутати-комуністи В.Несен, М.Стеценко, народний депутат України С.Гордієнко порушили  проблеми фінансування утримання мережі доріг місцевого, забезпечення якості газу, який надається у користування населенню, захисту інтересів сільськогосподарських виробничих кооперативів та агрофірм, які не входять до агрохолдингів, але зазнають примусу щодо припинення самостійної діяльності та передачі своїх корпоративних прав великим агарним об'єднанням, що є фактично формою рейдерського захоплення за сприяння влади та правоохоронних органів.
Переглядів: 424 | Додав: hordienko | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz