null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Квітень » 14 » Слово про депутата. Поважна редакціє газети «Оржицькі вісті» і громадяни Полтавщини!
21:54
Слово про депутата. Поважна редакціє газети «Оржицькі вісті» і громадяни Полтавщини!

За дорученням громади Черкащини до вас звертається мешканець с. Бубнівська Слобідка      Золотоніського ра­йону Черкаської області Микола Гнатович Ткаченко з такого питання.

Після виходу Закону України №547-ІУ від 20.02.2003 р. «Про проведення безкоштовної прива­тизації житла» і Постанови Кабінету Міністрів №1253 від 13.08.2003 р. «Про порядок прове­дення приватизації» за підписом Прем'єр-міністра України В.Ф.Януковича мешканцям тридця­ти індивідуальних будинків восьми квартир місцевою вла­дою села було відмовлено у виконанні Закону.

За цей час проведено безліч район­них судів, два обласних апеляційних два Верховних. Ми були змушені звертатися за допомогою до ра­йонних, обласних інстанцій, засобів масової інформації, обласної про­куратури (5 звернень), Генеральної прокуратури (6 звернень), Служ­би Безпеки України (1 звер­нення), Міністерства юстиції, агрополітики, Вищої Ради юстиції, до народних депутатів України: І.І.Кріля, С. Ківапова, Ю.Кармазіна, С.В. Гордієнка. І лише С.В.Гордієнко порадив нам звертатися до суду. Відчай брав гору, опускалися руки, вмирала надія.

І от 3 лютого 2003 р. розпоча­лася судова тяганина, що продо­вжувалася до жовтня 2011 р. і яка увінчалася успіхом для нас.

Та лише С.В. Гордієнко, районні судді, захисник О.О.Петюк, жур­наліст «Сільських вістей» С.П. Колесник, деякі судді апеляційного суду підтримували нас.

Нелегко доводилося і С.В.Гор­дієнку. Як і інші, він просто міг відписатися, але в найбезнадійніші хвилини вимагав коротко викла­сти суть справи, приймав рішення, продовжував боротьбу і добився переможного закінчення справи. Ми переконалися, що він дійсно народ­ний депутат, доводити справу до завершення - це його кредо.

Від жителів Черкащини вві ке спасибі Вам, Сергію Володимировичу. Ми живемо уже в своїх будинках і молимося за Ваше благополуччя. Звертаємося громадян Полтавщини, просимо, підтримати Сергія Володимировича, а ми хочемо ще раз подякувати йому за турботу і працю. Він дійсно захистить права трудового люду і знає, як це зробити. Черкащина дякує і підтримає його, бо як стверджує народне прислів'я: «За одного битого, сім небитих дають і не завжди  беруть».

За дорученням громади ТКАЧЕНКО, ЯСИНОВЕНКО, ЛОПЧИНСЬКИЙ

Переглядів: 629 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz