null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Червень » 24 » Відкрите звернення до голови райдержадміністрації, головного редактора районної газети «Оржицькі вісті»
22:26
Відкрите звернення до голови райдержадміністрації, головного редактора районної газети «Оржицькі вісті»

У публікації районної газети «Відкритість влади і конструктив­ний підхід до вирішення актуальних питань - запорука подальшої розбудови соціально - економічних відносин на селі» (газета «Оржицькі вісті» №45 від 6.06.2012 р.) у передостанньому реченні розділу «Охорона здоров'я» зазначено: «..Від спонсорів отримано спірограф мікропроцесорний вартістю 16,5 тис...» .

Особисто для мене і для лікарів Оржицької ЦРЛ даний опус у зазначеному тексті є дивним і несподіваним. До заслуг районної державної адміністрації, за підсумками роботи в 2011 році, це не потрібно відносити, так як на особисте прохання провідного лікаря Оржицької ЦРЛ М.А.Гречаної він був придбаний мною декілька років тому назад, і влада до його придбання не мала ніякого відношення. Але у всіх звітах це звучить останні роки.

Надаючи постійну підтримку закладам охорони здоров'я рай­ону, області і України у зміцненні матеріальної бази, придбанні лікарських засобів, організації лікування хворих, вважаю за необхідне не афішувати свої заслуги. Пишатися у цій галузі нам усім, на жаль, немає чим.

Підтримую всілякі потуги влади по розвитку галузі охоро­ни здоров'я. Але вважаю неприпустимим допущення закриття лікарень та припинення функціонування ФАПІв в селах Іванівка, Нове, Хоружівка, подій навколо Лазірківської лікарні, намірів щодо Круподеринської, практику відмови у видачі пільгових і безкош­товних рецептів для тяжкохворих у нашому районі. Готовий ці факти підтвердити документально.

Розумію майбутню реакцію влади і друкованого засобу масової інформації району на цю публікацію. У районі, всупе­реч Закону і здоровому глузду, можуть дозволити собі навіть не надрукувати повідомлення керівника депутатської фракції Компартії України в районній раді, помічника - консультанта народного депутата України В.Я.Галушки про мої зустрічі з ви­борцями. Декому не дуже хочеться, щоб звучали проблеми, які люди порушують перед владою і народним депутатом України. З даного приводу керівництво газети навіть не спроможеться дати офіційну письмову відповідь депутату районної ради.

Щиро здивований позицією окремих депутатів районної ради, які на останній сесії ради не підтримали ініціативу депутатської фракції Компартії України в районній раді де­путатського запиту «Щодо невиконання органами виконавчої влади та посадовими особами закладів охорони здоров'я рай­ону норм законодавства України про забезпечення пільгових категорій громадян безкоштовними і пільговими лікарськими засобами» та «Звернення депутатів Оржицької районної ради Полтавської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення проведення в Україні широкомасштабної адміністративно-територіальної реформи, в ході якої мають бути зліквідовані більшість районів та місцевих рад».

За логікою депутатів, не виписувати пільгові і безкоштовні ре­цепти і погодитися з ліквідацією сільських, селищних рад і району в цілому - нормальне явище. Але постає питання, чиї інтереси тоді захищають окремі депутати районної ради?

Невже право на отримання пільгового і безкоштовного рецепта на ліки, які є життєво необхідними, чи законопроекти у Верховній Раді України і заяви представників влади стосовно територіальної реформи і ліквідації районів і сільських рад, є дрібницею? Коли ця біда прийде, то вже пізно буде волати про допомогу.

Шкода, що провладні депутати і місцева влада обманюють людей, прагнучи догодити центральній владі, вважаючи, що цим врятують себе.

Сподіваюся на реакцію та відповідний коментар влади, яка не може відмовчатися з актуальних і очевидних речей з приписуван­ням собі заслуг, до яких вона не має відношення, а також зупи­нення роботи ФАПІв в селах Іванівка, Хоружівка, Нове, порушення Закону України при неопублікуванні матеріалів депутата районної ради, відмови у виписуванні пільгових і безкоштовних рецептів.

Прошу текст цього відкритого звернення щодо неправди­вих фактів, викладених у зазначеній публікації (звіті голови раидержадміністрації), опублікувати в черговому номері районної газети, так як вони пов'язані з моєю депутатською діяльністю.

З повагою народний депутат України С. ГОРДІЄНКО
Переглядів: 686 | Додав: hordienko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 підтримка  
0
Наша влада, мабуть, нескоро почує людей (якщо взагалі почує!)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz