null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Листопад » 2 » З СВЯТОМ ВЕЛИКОГО ЖОВТНЯ!
14:34
З СВЯТОМ ВЕЛИКОГО ЖОВТНЯ!

Шановні друзі !

Оржицький районний комітет Комуністичної партії України сердечно вітає всіх Вас з з Днем Великої Жовтневої соціалістичної революції. Соціально-економічні та культурні досягнення першої в світовій історії влади робітників і селян були воістину безпрецедентними. Вони вписані в героїчний літопис бойових перемог і трудових звершень радянського народу!

Сьогодні всі тверезомислячі люди в Україні, за два десятки після капіталістичного реваншу переконалися, що сутність капіталізму не змінилася, не зміниться й не може змінитися. Він лише до певного часу може маскуватися під розмовами про «загальнолюдські цінності». Та нинішня гірка дійсність зірвала цю брехливу маску. Капіталізму, як системі влади багатих немає і не буде  діла до трудящих, до їхніх бід і страждань. Ця система життя може лише нещадно драти «останню шкуру» з найбіднішого, гнобити і принижувати його.

Капітал робить все можливе для того, щоб не допустити до влади у центрі і на місцях представників простого народу про що свідчать підсумки останніх парламентських виборів, нищаде цькування і переслідування комуністів під час їх проведення. Дивує і позиція більшості бідних людей, яких довели фактично до скотинячого існування, але вперто голосують за тих, хто довів їх до цього.

Всім простим людям необхідно зрозуміти, що лише спільними зусиллями можна відстояти свої конституційні, людські і соціальні права. За це необхідно щоденно боротися. Сподіватися на милість від влади немає ніякого сенсу.

Бажаємо вашим, миру, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, непорушної віри в те, що ідеали правди і справедливості обов’язково переможуть, але за них доведеться вести дуже нелегку боротьбу!

                                                  Оржицький райком Компартії України

Переглядів: 422 | Додав: kommynist | Теги: КПУ, Гордієнко, Полтавщина, Великий Жовтень, Оржиччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz