null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2015 » Березень » 5 » ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
16:04
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!

Дорогі жінки!

Глибоко символічно, що саме в цей весняний час обновлюється природа, пробуджується нове життя, з'являються нові надії і сподівання. І саме 8 березня ми відзначаємо Міжнародний жіночий день.

З цього приводу краще не висловишся, як сказав Максим Горький: «Восславим женщину-мать, чьей грудью вскормлен весь мир, чья любовь не знает преград. Все прекрасное в человеке - от лучей солнца и молока Матери. Вот что насыщает нас любовью к женщине». Про це й слова поета Євгена Євтушенка: «С женщин начинается народ...»

І це справді так. Жінки - це берегині сімейного вогнища, тепла і спокою в кожному домі. З перших хвилин життя дитина бачить і назавжди запам'ятовує найдорожче, найкрасивіше, наймиліше для неї матусине обличчя, чує рідний мамин голос, зворушливу мамину пісню. З молоком матері передається нам щира любов до рідної землі, до рідного народу, до великої Батьківщини. І з щирим материнським напуттям вирушаємо у нелегку дорогу життя, і мати завжди жде нас до рідного дому.

Дорогі наші! Ми, комуністи, глибоко розуміємо, що ви гідні кращої долі, і намагаємося допомагати Вам, щоб жінка-мати, жінка-трудівниця знову стала головною людиною у нашому суспільстві, як це було у радянські часи. Захищаючи інтереси жінок, наша партія, рішуче бореться за мир у нашій країні, проти підвищення  пенсійного віку, проти введення олігархічних проектів трудового і житлового кодексів, проти підвищення цін, тарифів, послуг, проти зниження соціальних стандартів, які кожну родину ставлять на межу виживання.

Віримо: настане час, коли жіноче покликання в нашій країні втілиться у всій повноті, коли наші прекрасні жінки і дівчата матимуть справжній вплив у суспільстві, коли у наших оселях завжди будуть добробут і злагода, дитячий сміх, радість і щастя, коли нарешті здійсняться пророчі слова великого Тараса Шевченка: «І буде син, і буде мати, і буде правда на землі». На цьому стоять комуністи. За це їх ненавидить влада.

Поздоровляю Вас, дорогі жінки, зі святом Восьмого березня! Хай кожного дня Вам віддається тепло  сердець найближчих  і найкращі весняні квіти. Від усієї душі бажаю Вам сімейного щастя, молодості і здоров'я на довгі роки.

З глибокою повагою

С.Гордієнко, народний депутат України УІ-УІІ скликань, КПУ

Переглядів: 1138 | Додав: kommynist | Теги: КПУ, 8 марта, Гордиенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz