null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2011 » Грудень » 15 » Програма Компартії України " Робота. Захист. Зарплата" в дії: Заробітна плата виплачена
22:31
Програма Компартії України " Робота. Захист. Зарплата" в дії: Заробітна плата виплачена

На адресу  народного депутата України Гордієнка С.В. в рамках проекту Компартії України  «Робота. Зарплата. Захист», з ініціати комуністів області, звернулася культпрацівники Тлумацького району Івано-Франківської області з приводу того, що їм не виплачується заробітна плата. В ньому говориться: «Критична ситуація з виплатою заробітної плати склалась у більшості селах Тлумацького району Івано-Франківської області, працівникам культосвітніх закладів. Заборгованість по зарплаті становить 2-3 місяці. У Петрилові, Діброві, Озерянах, Грушці, Підвербцях, Прибилові, Пужниках, Бортниках, Королівці та в інших населених пунктах.

Завідуючі клубами, народними домами, перебуваючи у відпустках, не отримували ні відпускних, ні, тим більше, грошей на оздоровлення. Голови сільських рад пояснюють, що не мають звідки взяти кошти, сільський бюджет немає джерел доходів. Від районного керівництва відповідь на наші вимоги, скарги одна: не подобається – звільняйтесь, на ваше місце прийдуть інші. 

Ми працюємо у складних умовах. Приміщення потребують ремонту, не опалюються взагалі.

У нас немає техпрацівників. Ми самі прибираємо, миємо, білимо, фарбуємо, підтримуємо благоустрій навколо будівель. Та чи можливо проводити у холодних закладах дискотеки, інші масові заходи. Молодь не хоче іти до клубу, просиджує вечорами у барах, кафе. Постійно від керівників району слухаємо докори, що не вміємо працювати, не хочемо заробляти гроші. Кожному клубному працівникові доведено план здачі спецкоштів від проведених заходів, і щороку сума постійно збільшується. Буває, що ми зі своєї зарплатні змушені віддавати частину грошей на спецкошти, бо іншого виходу немає, щоб виконати річний план.

Чи для збору грошей ми готуємо концертні програми до визначених дат, відроджуємо народні традиції, обряди, проводимо святкові дійства. Складається враження, що нікому не потрібні духовні цінності, котрі ми намагаємось зберегти у наших селах. Марними були наші надії на районний відділ культури, що при його сприянні сільські голови нам виплатять заборговану зарплату. З повагою, працівники клубів і народних домів Тлумацького району Івано-Франківської області».

Захищаючи конституційні права громадян, народний депутат направив  звернення про усунення порушень трудового законодавства  та відновлення законності до  обласної державної адміністрації та правоохоронних органів.

На своє звернення він отримав відповідь від заступника голови Івано-Франківської адміністрації: «02.11.2011 №9190/1/1-11/01-013 Народному депутату України п. С. Гордієнку Шановний Сергію Володимировичу! Обласна державна адміністрація розглянула Ваше звернення від 18.10.2011р. №1266 щодо невиплати заробітної плати працівникам клубних закладів Тлумацького району і повідомляє.

Станом на 01 жовтня 2011 року, за даними звіту в Тлумацькому районі, зареєстровано кредиторську заборгованість по виплаті заробітної плати з нарахуваннями працівникам клубних закладів у сумі 144,8 тис.грн.

Зважаючи на складну ситуацію, яка виникла в Тлумацькому районі, з обласного бюджету йому виділена додаткова дотація на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 2235,4 тис.грн. (протокол засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій від 12.10.2011 року №25), що дозволило погасити вказану заборгованість З повагою Перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Плавюк».

 

Переглядів: 545 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz