null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Січень » 16 » Радилися секретарі первинних партійних організацій
23:49
Радилися секретарі первинних партійних організацій

Нещодавно на базі Кременчуцького міському Компартії України відбулася нарада секретарів первинних партійних організацій міст Кременчука, Комсомольська та Кременчуцького району на якій обговорювалися завдання щодо посилення ролі первинних партійних організацій і кожного комуніста по реалізації партійних проектів, проведення Народного референдуму, підготовки до проведення наступних виборів депутатів Верховної Ради України.

Відверта і зацікавлена розмова відбулася по обговоренню  інформації другого секретаря обласного комітету КПУ, народного депутата України  Сергія Гордієнка.

Своїми міркуваннями щодо шляхів, форм і методів активізації масово-політичної роботи серед населення поділилися  секретарі міськкомів і райкомів партії В.І.Шапран, Г.С.Будрій , Н.В.Михайленко, Р.О.Федоренко, ряд секретарів первинних організацій міст, району та голова районної організації ветеранів війни і праці  Кременчуцького району І.Ф.Паліївець.

Особливий акцент було зроблено на необхідності забезпечення проведення на належному рівні партійного проекту «Реєстр партії», залученя до активної громадської роботи якомога більшої кількості прихильників Компартії в ході підготовки до виборів 2012 року. Завдання кожного комуніста – мати конкретні доручення і плани   по залученню виборців  до  підтримки партії та її кандидатів  на майбутніх виборах до Верховної Ради України, організаційного забезпечення їх проведення в конкретному мікрорайоні, селі, вулиці, будинку.

Велася мова щодо необхідності створення нових партійних організацій, росту рядів партії, форми і методи агітаційно-масової роботи з різними категоріями громадян.

Перед початком роботи наради секретарів первинних організацій  С.Гордієнко вручив партійні квитки  нещодавно прийнятим членам Компартії України та стипендію   Всеукраїнської організації «Жінки – за майбутнє дітей України»  одному з студентів Кременчуцького району .

Цього ж дня відбувся пленум Кременчуцького міському Компартії України.

 

                                                                                           Прес-служба Полтавського ОК КПУ
Переглядів: 463 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz