null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Листопад » 14 » С.Гордієнко: Цинічні норми подвійної моралі
12:06
С.Гордієнко: Цинічні норми подвійної моралі

Питання скасування депутатської недоторканності і пільг для народних депутатів різні політичні сили завжди використовували для маніпулювання свідомістю виборців. Було багато шумихи, але ніколи не було конкретного результату.

Єдина політична сила, яка послідовно виступала, і, в кожному конкретному випадку, голосувала у Верховній Раді України за скасування депутатської недоторканності була Комуністична партія України. Вона була за її зняття з усіх без винятку - президента, депутатів, суддів. Завжди голосувала за такі законопроекти хто б не був їх автором. Цього не може заперечити ніхто.

Аналогічна ситуація і з депутатськими пільгами і привілеями.

Більше того, комуністи були послідовними прибічниками ідеї, що необхідно повертатися до Верховної Ради радянського зразка, коли кожен народний депутат працював на виробництві, отримував за це заробітну плату, знав проблеми виробництва і простих людей, а як депутат їхав до Києва для участі в сесійній роботі і за це отримував лише командировочні та забезпечувався готелем. Звісно, не мав ніякої недоторканності як і решта посадовців. Толку було більше і для держави дешевше. 

Кожний раз такі ініціативи комуністів сприймалися «в штики» так званими демократичними силами, які волали, що державі потрібен парламент на професійній основі. Хоча люди часто запитують: «Який він у біса професійний?».

Відверте здивування і обурення викликали у людей нещодавні заяви нинішніх новообраних депутатів про те, що потрібно збільшувати депутатську зарплату, бо вони не проживуть на ту, яка є сьогодні, а також залишати депутатську недоторканність.

Дуже дивно, що ці заяви ідуть від «гранітоїдів», які багато років «ошивалися» в парламентських колуарах, ратуючи за скасування недоторканності та депутатських пільг, чим здобували собі сумнівний політичний авторитет. То де їхня мораль і совість? А як може виживати на мізерну зарплату їхній виборець?

Воістину, цинізму не має меж !

Сергій Гордієнко,

народний депутат України VІ-VІІ скликань, КПУ

Переглядів: 416 | Додав: kommynist | Теги: недоторканність, цинізм, КПУ. Верховна Рада, Гордієнко, мораль, Депутати | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz