null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Січень » 31 » С.Гордієнко провів особистий прийом громадян в селах Лубенщини
23:12
С.Гордієнко провів особистий прийом громадян в селах Лубенщини

        За нинішніх умов не кожен житель села має змогу дістатися до адміністративних центрів. Відгукнувшись на пропозицію селян Лубенського району, народний депутат України Сергій Гордієнко ( фракція Компартії України)  30-31 січня ц.р. провів виїзні прийоми громадян у селах Тарандинці, Бієвці, Духове, Ждани, Окіп, Тишки, а також ознайомився з соціально-економічним станом територіальних громад.

           В ході прийому громадянами порушені проблеми: забезпечення скрапленим газом тих сімей, які за своїми статками не мають змоги користуватися природним, стану та перспектив поштового зв’язку і умов праці листонош, перспектив соціальних виплат дітям війни, чорнобильцям, виконання судових рішень, питань нарахування та виплат пенсій, проблем пасажирського сполучення і пільгового проїзду громадян, розрахунку за оренду земельних паїв орендодавцям ДП «Нафком-Агро», обґрунтованості претензій нових власників газопостачальної організації до окремих питань монтажу обладнання, яке встановлювалося відповідно до проектної документації та було допущене до експлуатації  службами, якості природного газу, питань організації лікування, цін на молокопродукцію, яка закуповується у населення, перспектив виплати заощаджень, в тому числі і спадкоємцям померлих вкладників, проблем переоформлення спадщини, отримання державних актів на земельні ділянки, високої вартості послуг обслуговування пристарілих громадян, зволікання правоохоронних органів району у розслідуванні справ, високої вартості ліків тощо.

         Всього на прийомі народного депутата у ці дні побувало близько 50 селян Лубенського району.

         В кожному селі також відбулися спілкування з виборцями, у ході яких Сергій Гордієнко проінформував селян про стан соціально-економічної і політичної ситуації в державі та відповів на запитання громадян.

        Характерним є те, що переважна більшість проблем, порушених на прийомах, відноситься до компетенції місцевих органів влади.

        Народний депутат України запевнив громадян, що всі їхні звернення не залишаться без уваги і  обов’язково будуть спрямовані для вирішення по суті до осіб і органів влади, в компетенцію і обов’язок яких входить їх вирішення.

                                                                           Прес-служба Лубенського РК КПУ.
Переглядів: 488 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz