null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Січень » 13 » С.Гордієнко вимагає від Уряду виконання державою раніше прийнятих Іменем України судових рішень щодо соціальних виплат
14:33
С.Гордієнко вимагає від Уряду виконання державою раніше прийнятих Іменем України судових рішень щодо соціальних виплат
Громадян України обурює політика наступу на їх соціальні права та невиконання державними органами виконавчої влади раніше прийнятих Іменем України  рішень судів щодо соціальних виплат. Полтавчани звернулися за захистом своїх прав до депутата-комуніста С.Гордієнка, який підготував та направив на адресу Уряду депутатський запит "Про вимоги дітей війни, чорнобильців та інших категорій громадян Полтавщини щодо необхідності безумовного виконання державними органами виконавчої влади раніше прийнятих Іменем України  рішень судів щодо соціальних виплат".
В ньому говориться: " На мою адресу  надходить значна кількість звернень  громадян Полтавщини та інших регіонів держави щодо наступу на їх соціальні права,   невиконання раніше прийнятих Іменем України судових рішень про соціальні виплати , що порушує їх конституційні права.

У  зверненнях акцентується увага на тому, що це проходить на тлі небувалого збагачення окремих сімей, угрупувань і кланів. Звертається увага на те, що буржуазна влада не бажає приймати закони щодо прогресивної шкали оподаткування, введення податку на багатство і розкіш, направлення доходів, отриманих від нещадної експлуатації надр, на користь суспільства, запровадження державної монополії на цю діяльність, торгівлю алкоголем і тютюном, тощо.    

Виходячи з цього, прошу   уважно вивчити всі вимоги цих  категорій громадян, для яких соціальні виплати є не пільгами, а компенсацією за втрачене здоров’я та забезпечити безумовне виконання раніше прийнятих  Іменем України судових рішень.

В черговий раз звертаюся до здорового глузду Уряду про невідкладне внесення  на розгляд Верховної Ради України низки проектів законів України щодо прогресивної шкали оподаткування, введення податку на багатство і розкіш, направлення доходів, отриманих від  експлуатації надр,  на користь суспільства, запровадження державної монополії на цю діяльність та торгівлю алкоголем і тютюном, тощо, що дасть можливість наповнити  Державний бюджет і забезпечити виконання соціальних законів.

                      Прес-служба Полтавського обкому Компартії України.

Переглядів: 415 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz